X

مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری - دادگران حامی

مشاوره حقوقی آنلاین

برای ارسال سوال یا درخواست از منوی سبز رنگ زیر ، وارد شوید.

برای مطالعه آرشیو سوالات حقوقی ، اینجا کلیک کنید.

تاریخ انتشار: شنبه 09 بهمن 1400

 امکان و ضرورت مشورت با وکیل متخصص اختلافات ملکی و زمین

طی ده بند توافقی نامه ... یک قطعه زمین به مساحت 2575 مترمربع تحت پلاک 149 فرعی 182 اصلی سازمان مسکن و شهرسازی واگذارشد که حدنصاب مالکانه تحویل دهد که امتناع کرد.طرح دعوی حقوقی نمودم که پس از رسیدگی دادگاه بدوی النهایه شعبه سوم تجدیدنظر بموجب دادنامه ... طبق نامه سازمان مسکن و شهرسازی درقبال هر 1000 متر 167 مترمربع حدودا 65./.درصد ازکل زمین کسرشده و کارشناسان محاسبه ومقدار 343 مترزمین دریافت نمودم با همان توافق نامه 5691 مترمربع پلاک 142 را به سازمان مسکن وشهرسازی واگذار مطابق همان ده بند توافق عمل گردد که خودداری از تحویل نمود طرح دعوی حقوقی نمودم که در دادگاه بدوی هیات کارشناسان مقدار 75/43./.درصد از زمین کسر و حدنصاب مالکانه اینجانب طبق دادنامه قطعی شعبه دوم تجدیدنظر تحویل شددر مقایسه دونوع محاسبه انجام شده معلوم شد در دعوی نخست 61 مترمربع کمتر تحویلم شده به استناد مدارک جدید تقاضای اعاده دادرسی به شعبه سوم تجدید تقدیم که ضمن رد اعاده دادرسی مقررشده خواهان میتواند دادخواست جداگانه ومستقل تقدیم نمایددادخواست جداگانه برای مطالبه 61 مترمربع تقدیم که شعبه دهم دادگاه حقوقی حکم به بی حقی واعتبارامر مختومه داد معترض شدم به شعبه 3 تجدیدنظر ارجاع شد پیامکی درتاریخ 23/1/1399 واصل که در سامانه ثنا ردیف 6 نوشته شده رای دادگاه بدوی نقض وجهت رسیدگی ماهوی به دادگاه بدوی اعاده گردید.درتاریخ 25/1/99 دادنامه شعبه 3 تجدیدنظر از طریق سامانه ثنا واصل مشاهده شد قرار امتناع صادرشده واین رای برخلاف پیامک است و در واقع جابجائی وتقلبی صورت گرفته است درتاریخ 27/1/99 پرونده به شعبه 21 تجدید محول ودرتاریخ 31/1/99 بدون تعیین وقت حکم دادگاه بدوی به قرار رد دعوا تبدیل ورای دادگاه بدوی را تائید نموده است.سوال ایا رای بدوی که حکم بر بی حقی بوده ودر مرحله تجدیدنظر تبدیل به قرار رد دعوا شده قابل اعتراض است ؟ایا دراثر تغییر دادن رای شعبه 3 تجدیدنظر موضوع پیامک 23/1/99 که ابتدا نقض دادنامه بدوی بوده ولی سپس درتاریخ 25/1/99 شده قرار امتناع از رسیدگی تخلف است جرم نیست و درصورت شکایتم از چه طریقی احقاق حق نمایم ؟ آیا لازم است در این مورد وکیل داشته باشم یا با یک وکیل متخصص دعاوی ملکی و زمین مشورت نمایم ؟ آیا قانون یا کتابی وجود دارد که بتوانم آن را مطالعه کنم و مشکلم را حل نمایم ؟

 

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 1176

چگونه می توانم با یک وکیل متخصص ملک و زمین مشورت کنم ؟

  • در رابطه با امکان و ضرورت مشورت با وکیل متخصص اختلافات ملکی و زمین باید گفت قوانین موجود تنها شامل نصوح قانونی نبوده و در ارتباط با هر مسئله ای از جمله دعاوی ملکی علاوه بر قوانین و مقررات، رویه قضایی و آرا وحدت رویه دیوان عالی کشور و نظریات مشورتی اداره حقوقی دادگستری وجود دارد که همه ی آن ها در کنار هم می تواند اطلاعات جامعی را پوشش دهد و تأثیر بسیار زیادی در موفقیت در پرونده داشته باشد که در صورت عدم مشورت از فرد متخصص، که تنها یک غفلت می تواند منجر به تضییع حقوق و شکست در پرونده شود.
  • به علاوه، سرعت بخشیدن به انجام امور نیازمند آشنایی با روند قضایی، اداری و انتظامی بوده در غیر این صورت این روند باعث ازدیاد تشویش و نگرانی و چند برابر نمودن مشکلات می گردد.
  • دعاوی ملکی همانند سایر دعاوی نیازمند اخذ مشاوره ی تخصصی با اطلاع کامل از جزئیات مسئله ی مطروحه می باشد تا از این طریق بتوان کارآمدترین تصمیم و بهترین راه را انتخاب نمود و در هزینه های صرفه جویی کرد. 
  • اگرچه در ابتدای امر، هزینه ای که باید جهت وکالت در دعاوی ملکی پرداخت نمود، اشخاص را منصرف از این امر نماید؛ اما باید ببه این نکته توجه ویژه داشت که عدم مشاوره گرفتن از وکیل و پی گیری امور تخصصی توسط افرادی که فاقد دانش، تجربه و تخصص در آن زمینه هستند می تواند ضرباتی را بر حقوق و منافع شخص وارد کند که با سالها تلاش و صرف هزینه های گزاف قابل جبران نمی باشد. 
  • برابر اصل 35 قانون اساسی"در همه دادگاه‌ها طرفین دعوی حق دارند برای خود وکیل انتخاب نمایند و اگر توانایی انتخاب وکیل را نداشته باشند باید برای آنها امکانات تعیین وکیل فراهم گردد".
  • مشورت با یک وکیل متخصص در رابطه با دعاوی ملکی ضرورتی انکار ناپذیر است چراکه هر پرونده ملکی اقدامات خاص خودش را می طلبد و مشورت با وکیل متخصص اختلافات ملکی و زمین اولین قدم در این راه و احقاق حق فرد می باشد.

 

پاسخ به پرسش مخاطب در خصوص مشورت با وکیل دعاوی ملکی

♦  در پاسخ به پرسشی که طرح نمودید باید گفت قرار رد دعوی بدون ورود به ماهیت دعوا توسط قاضی صادر شده و با صدور آن پرونده از دادگاه رسیدگی کننده به دعوا خارج می شود. بنابراین، ممکن است قاضی جهتی را که شما به موجب آن اعتراض نمودید مردود دانسته و این قرار را صادر نماید. در خصوص سوال دوم شما باید گفت صدور قرار امتناع از رسیدگی مانع از رسیدگی به پرونده نیست بلکه با صدور این قرار پرونده از شعبه دادگاه رسیدگی کننده خارج شده و در شعبه دیگر همان دادگاه یا دادگاه دیگر مورد رسیدگی واقع می شود. 
♦  لازم به ذکر است که خواندن کتب قانونی جدای از فوت وقت در دعاوی که رعایت مهلت در آن ها ضروری است، نمی تواند جایگزین تجربه فرد متخصص گردیده و از رویه قضایی و آرا وحدت رویه دیوان عالی کشور و نظریات مشورتی اداره حقوقی دادگستری، نحوه نوشتن و تقدیم لایحه، بررسی اوقات دادگاه و دستورات مقام قضایی و..آگاه شد. به همین خاطر توصیه می شود در خصوص پرونده تان از مشورت وکیل متخصص اختلافات ملکی و زمین بهره مند گردید تا در زمانی کمتر مشکلتان به نحو صحیح و مطلوب رفع گردد. 

 


پاسخ داده شده توسط کارشناس حقوقی ما 

 

جهت ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری کلیک کنید  - 88019243

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

آرشیو موضوعی

Skip Navigation Links.

رزرو وقت مشاوره حقوقی با وکیل

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از دفتر وکیل مسعود محمدی و دفتر وکالت دادگران حامی و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.