تاریخ انتشار: دوشنبه 31 شهریور 1399
6 راه برای طلاق به درخواست زن - زوجه

 6 راه برای طلاق به درخواست زن - زوجه

با وجود اینکه اصولاً طلاق به اراده زوج انجام می شود اما در موارد و شرایطی زن هم می تواند درخواست طلاق بدهد اگر چه همسر او (زوج) با طلاق موافق نباشد. در صورتی که زن و شوهر در طلاق با هم به توافق نرسند و زن نتواند حتی با بخشیدن مال و مهریه رضایت زوج را برای طلاق جلب کند (طلاق توافقی) در صورت تحقق یکی از شرایط زیر زن می تواند به دادگاه مراجعه کند و درخواست طلاق داشته باشد.برای طلاق زن شرایط و راه های ویژه ای هم وجود دارد که مدیریت، کنترل و اعمال آن نیازمند داشتن یک وکیل با تجربه برای طلاق است.به عبارت دیگر بهتر است درخواست طلاق زن حتما تحت نظر و با مدیریت یک وکیل با تجربه برای طلاق به درخواست زن، انجام شود.

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 555648

چه راه هایی برای طلاق زن وجود دارد ؟  

 

 

1- عدم پرداخت نفقه از سوی همسر:

طبق ماده 1129 قانون مدنی در صورتی که زن بتواند امتناع شوهر از پرداخت نفقه و یا عجز او را پرداخت در دادگاه ثابت نماید. دادگاه شوهر را مجبور به طلاق زن می کند و چنانچه شوهر حکم را اجرا نکند خود دادگاه یا نماینده او اقدام به اجرای صیغه طلاق و امضای سند طلاق خواهد کرد.

 

2- عسر و حرج زن:

شاید بتوان گفت مهم ترین و فراگیر ترین راه برای طلاق زن و درخواست طلاق زوجه، طبق ماده 1130 قانون مدنی، زن این حق را دارد که در صورتی که ادامه زندگی مشترک برای او با مشقت همراه باشد از دادگاه خانواده تقاضای طلاق کند این مورد مشمول عسر و حرج قرار می گیرد که از مصادیق عسر و حرج می توان ترک زندگی مشترک خانوادگی از سوی مرد، اعتیاد به مواد مخدر، محکومیت قطعی مرد به حبس به مدت 5 سال یا بیشتر، ضرب و شتم و دیگر سوء رفتارهای مالی غیر قابل تحمل و ابتلاء مرد به بیماری های صعب العلاج و غیر قابل درمان را نام برد. مصادیق عسر و حرج که ذکر شد حصری نیستند و می توان موارد دیگری را هم در شمار آن ها قرارداد. تشخیص مصادیق عسر و حرج با دادگاه است.

 

 

3- غیبت زوج :

بر اساس ماده 1029 قانون مدنی به مدت بیش از چهار سال از مواردی است که زن بر اساس آن می تواند درخواست طلاق کند.

 

4- شروط دوازده گانه ضمن عقد ازدواج:

شروط مندرج در عقدنامه که در صورت تحقق هر کدام از آن ها، زن می تواند دادخواست طلاق بدهد. توسل به شروط ضمن عقد نکاح به عنوان دلیل برای طلاق به درخواست زوجه، ظرایف و پیچیدگی هایی دارد که مراجعه و مشاوره با وکیل متخصص طلاق را ضروری می نماید.

 

5- وکالت بلاعزل طلاق داشتن زن: 

به عنوان شرط ضمن عقد ازدواج یا بر اساس عقد لازم دیگر .

 

6- سپردن کار طلاق به وکیل متخصص و با تجربه ! :

شاید تعجب کنید که این مورد را هم به عنوان یکی از راه های طلاق ذکر کرده ایم ولی این حقیقت دارد که حتی اگر هیچ دلیلی برای طلاق ندارید یک وکیل خوب و باتجربه طلاق و دعاوی خانواده در صورت اصرار و تصمیم قاطع به طلاق، شما را به این خواسته خواهد رساند. برای تماس و مشاوره با وکیل طلاق و دعاوی خانواده و نیز برای ارتباط با ما با تلفن های دفتر وکالت ما تماس بگیرید.

 

 

  • شروط دوازده گانه مندرج در عقدنامه که در صورت وقوع هر یک از آنها به تشخیص دادگاه، زن وکیل در طلاق می شود و بدون نیاز به حضور و موافقت شوهر (زوج) و با تجویز دادگاه، می تواند به دفترخانه طلاق مراجعه نموده و صیغه طلاق را جاری کند:

1- خودداری شوهر از پرداخت نفقه زن.

2- سوء رفتار شوهر در حدی که غیرقابل تحمل باشد.

3- بیماری صعب العلاج شوهر که غیرقابل درمان باشد و ادامه زندگی مشترک را با مشکل مواجع کند.

4- در صورتی که شوهر دیوانه باشد یا در طول زندگی مشترک دیوانه شود.

5- اشتغال شوهر به شغلی که به حیثیت و آبروی خانوادگی زن لطمه بزند.

6- محکومیت شوهر به 5 سال حبس یا بیشتر.

7- اعتیاد شوهر به مواد مخدر به شکلی که زندگی مشترک را مختل کند.

8- چنانچه زوج شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب زندگی مشترک را بدون عذر موجه ترک کند.

9- محکومیت فطعی شوهر به ارتکاب جرم خلاف شئونات خانوادگی زن.

10-  ناباروری مرد پس از گذشت 5 سال از زندگی مشترک.

11- در صورتی که شوهر مفقودالاثر شود و شش ماه پس از مراجعه زن به دادگاه خبری از او نباشد و پیدا نشود.

12- ازدواج مجدد مرد بدون اجازه زن.

 

 

 

سوالات متداول در خصوص طلاق به درخواست زن - زوجه


سوال حقوقی - طلاق از طرف زوجه

مدت ٧ماه مي شه عقدكردم و خانمم بدون اجازه ميره مسافرت نزد خواهر و برادرش به مدت هفتاد روز و من به برادرش گفتم چرا اجازه نميگيره حالا ناراحت شده و درخواست طلاق داده و ميگه به درد هم نمي خوريم ايا دادگاه منو مجبور به طلاق مي كنه من تو مدت عقد نفقه و خرجيش رو مي دادم و شرايط دوازده گانه هم ندارم و نمي تونه ثابت كنم.

پاسخ :

جهت صدور حکم طلاق به درخواست زوجه نیاز به دلایل و مواردی هست که در قانون پیش بینی شده، اگر دلیل همسرتون برای طلاق تنها همین مساله باشد، دلیل موجهی برای طلاق نیست از نظر قانون.

با این وجود اگر زوجه مصر به طلاق باشد و زمان زندگی جدا از هم شما طولانی شده باشد ممکن است قاضی با طلاق موافقت کند. 

 


سوال حقوقی - مطالبه مهریه و استرداد جهیزیه و درخواست طلاق

مدت 4سال که ازدواج کردم همسرم از همان اول گفت که هزینه ازدواج را دارد ولی بعد از دو ماه از نامزدی اظهار داشت هیچ پولی ندارد و برای ازدواج کلی وام گرفت بعد از عروسی از نظر مالی در شرایط نابسامانی بودیم تا کنون چرا که مجبور بودیم قسمت اعظم درآمدمان رو جای قسط بدیم با این وجود همسرم هر وقت پولی داشت ولو قرض می گرفت به خانوادش می داد، از طرفی بسیار تحت تاثیر حرف های خانواده اش هست و هرچه که آنها بگویند در مورد زندگی ما اجرا می کند، بسیار بددهن است و به خانواده ام توهین می کند در صورتی که خانواده ام خیلی به ایشان احترام می گذارند، لازم به ذکر است که ایشان از نظر خانوادگی، اقتصادی، اجتماعی، ظاهری و تحصیلات از بنده خیلی پایین تر هستند ولی خودشون رو خیلی بالاتر می گیرند، بعد از ازدواج صاحب فرزندی شدیم که بعد از چند روز فوت کرد با انجام آزمایش متوجه شدیم که من و همسرم مشکل ژنتیک داریم و برای هر بار بارداری باید آزمایش ژنتیک بدهیم که اگر جنین مشکل داشت سقط شود، همچنین همسرم مرا چند روز چند روز در خانه تنها می گذارد و با خانوادش به تفریح می رود بدون اینکه به من بگویید، با شرایط گفته شده بنده می توانم درخواست طلاق بدهم و مهریه و جهیزیه را درخواست کنم؟

پاسخ :

مهریه و جهیزیه را در هر صورت می توانید مطالبه کنید اما طلاق از طرف زوجه نیاز به دلایل تصریح شده در قانون دارد و کار ساده ای نیست.

 


سوال حقوقی - درخواست طلاق و طلب مهریه

من ميخواهم درخواست طلاق بدهم، باتوجه به اينكه به مدت 10 سال است كه ازدواج كردم و مهريه بنده 514 سكه مي باشد و همسرم ميگويد هيچ حقي به تو تعلق نميگيرد نهايتا 100 سكه كه آن هم از روز اول قسط بندي ميكنم، ميخواستم بدانم آيا اين مطلب درست است؟و غير از مهر چه حق و حقوقي به من تعلق ميگيرد؟

پاسخ :

مهریه تا 110 سکه به شما تعلق میگیرد مابقی را باید ثابت کنید که همسر شما توانائی پرداخت دارد (ملک، حساب بانکی و دارایی های دیگر) از ابتدا هم قسط بندی نمی شود مرد باید تقاضای اعسار بدهد(عدم توانائی در پرداخت مهریه) اگر قاضی پذیرفت قسط بندی میشود. نفقه ایام زوجیت و اجرت المثل هم به شما تعلق میگیرد.

 


سوال حقوقی - طلاق از طرف زن

آیا با اعتیاد زوج به دیدن تصاویر مستهجن و پورنورگرافی، زوجه می تواند درخواست طلاق دهد؟

پاسخ :

بله اینها می تواند دلیل طلاق باشد ولی صرف بیان این ادعا و ذکر شفاهی این دلایل کفایت نمی نماید و شما باید اثبات نمائید که این وقایع رخ داده است.

به طور کلی رفتار غیر اخلاقی شوهر به حدی که ایجاد عسر و حرج نماید یا برای زوجه ایجاد کراهت و تنفر شدید نماید می تواند دلیلی برای طلاق خلع باشد. 

 


سوال حقوقی - طلاق در زمان زندانی بودن

به جرم سرقت 18ماه زندان بودم، همسرم ناشزه و کلیه حقوق قانونی در ایام زندگی بذل کرده است. می تواند بدلیل زندانی بودن و عدم دریافت نفقه درخواست طلاق بدهد؟

پاسخ :

بخاطر ١٨ ماه نمي توانند درخواست طلاق نمایند، ولي به علت سابقه کیفری که دارید و عسرو حرج ميتواند اقدام كند.

 


سوال حقوقی - مطالبه مهریه، استرداد جهیزیه و درخواست طلاق

مدت 4 سال که ازدواج کردم همسرم از همان اول گفت که هزینه ازدواج را دارد ولی بعد از دو ماه از نامزدی اظهار داشت هیچ پولی ندارد و برای ازدواج کلی وام گرفت بعد از عروسی از نظر مالی در شرایط نابسامانی بودیم تا کنون چرا که مجبور بودیم قسمت اعظم درآمدمان رو جای قسط بدیم با این وجود همسرم هر وقت پولی داشت ولو قرض می گرفت به خانوادش می داد، از طرفی بسیار تخت تاثیر حرف های خانواده اش هست و هرچه که آنها بگویند در مورد زندگی ما اجرا می کند، بسیار بددهن است و به خانواده ام توهین میکند در صورتی که خانواده ام خیلی به ایشان احترام میگذارند، لازم به ذکر است که ایشان از نظر خانوادگی، اقتصادی، اجتماعی، ظاهری و تحصیلات از بنده خیلی پایین تر هستند ولی خودشون رو خیلی بالاتر میگیرند، بعد از ازدواج صاحب فرزندی شدیم که بعد از چند روز فوت کرد با انجام آزمایش متوجه شدیم که من و همسرم مشکل ژنتیک داریم و برای هر بار بارداری باید آزمایش ژنتیک بدهیم که اگر جنین مشکل داشت سقط شود، همچنین همسرم مرا چند روز چند روز در خانه تنها می گذارد و با خانوادش به تفریح میر ود بدون اینکه به من بگویید، با شرایط گفته شده بنده می توانم درخواست طلاق بدهم و مهریه و جهیزیه را درخواست کنم؟

پاسخ :

مهریه و جهیزیه را در هر صورت می توانید مطالبه کنید اما طلاق از طرف زوجه نیاز به دلایل تصریح شده در قانون دارد و کار ساده ای نیست.البته اگر مصمم به انجام طلاق باشید در عین اینکه کار بسیار مشکل و پیچیده ای است ما حتما اینکار را برای شما انجام خواهیم داد و نکته مهم فقط عزم جدی شما برای طلاق است.در صورت تمایل به مشاوره با وکیل خانواده و اعطای وکالت به وکیل متخصص طلاق با دفتر وکالت ما در تماس و ارتباط باشید. 

 


سوال حقوقی - پرداخت مهریه و نفقه

همسر من به پرداخت مهریه و نفقه محکوم است و ایران زندگی نمی کند ولی دادخواست طلاقم تا حالا از سال 91 دو بار رد شده و پرونده در دیوان عدالت اداری است ایا می توانم همزمان پرونده جدیدی برای طلاق باز کنم؟

پاسخ :

محکومیت به پرداخت نفقه بیش از شش ماه می تواند دلیل مناسبی برای طرح دعوای طلاق باشد و مطابق شروط مندرج در عقدنامه ازدواج و هم مطابق ماده 1129 قانون مدنی شما دلیل قطعی برای طلاق دارید.نپرداختن مهریه دلیلی برای زن محسوب نمیشود که براساس آن بتواند طلاق بگیرید.اگر دعوای شما چند بار رد شده شاید به این دلیل است که دعوای مناسبی طرح نکرید و یا به خوبی آن را پیگیری نکرده اید.

توصیه می شود قبل از هر اقدامی با یک وکیل متخصص طلاق و دعاوی خانواده مشورت نموده یا انجام طلاق خود را به وکیل دادگستری بسپارید.گفته اید که پرونده شما د ر دیوان عدالت اداری است. اشتباه گفته اید و منظور شما دیوان عالی کشور است. تا وقتی که پرونده ای در جریان دارید اصولا امکان طرح دعوای جدید نیست و باید منتظر جواب آن باشد و بعد از صدور حکم و قطعیت رای دادگاه به دلیل دیگری که مشمول قاعده اعتبار مختومه (اعتبار امر محکوم بها) نشود، دوباره طرح دعوا نمائید. 

 

ثبت امتیاز
پرسش و پاسخ‌های متداول
به طور دقیق نمیتوان زمان به نتیجه رسیدن درخواست طلاق از طرف زن را مشخص کرد ولی باید انتظار زمان در حدود حداقل 8 ماه را داشت.
هزینه دادرسی چندانی ندارد چون طلاق غیر مالی است البته بعضی از وکلا به غلط میزان مهریه را ملاک محاسبه دستمزد طلاق قرار می دهند اما ما در دفتر وکالت دادگران حامی برای طلاق زوجه دستمزد ثابتی را در نظر گرفته ایم که با توجه به پیچیدگی کتر و دلایل زوجه می تواند متفاوت باشد.
اگر تمایل دارید که مراحل انجام کار را به وکیل بسپارید فقط به دفتر وکیل مراجعه می کنید و به او وکالت می دهید و اگر تصمیم دارید خودتان پیگیر باشید به دفتر خدمات قضایی.
در حال حاضر با دستور العمل رییس قوه قضاییه اول در شورای حل اختلاف و بعد در دادگاه خانواده محل اقامت زوج.
نظرات

جمعه, 05 دی,1399

فاطمه قاسمی

سلام من درست 12سالگی صیغه پسرعموی خودم شدم و الان سه سال صیغه پسر عموم هستم واصلا باهم تفاهم نداریم من تنها مدرکی که دارم صیغه نامه نود و نه ساله والان می‌خوام بابذل مهریه طلاق بگیرم و نامزدم میگه مدرکی دارم که تو بهم خیانت کردی
آیا من میتونم طلاق بگیرم؟؟؟چگونه؟؟
چه مدت طول میکشه؟؟؟
باید چه مدرکی داشته باشم؟؟


پاسخ وکیل :
در عقد موقت یا عقد غیر دائم یا متعه یا به تعبیر شما صیغه (اینها تماماً تعابیر متفاوتی از عقد موقت است و همگی به یک معناست) طلاق راه انحلال عقد نیست، به طریق انحلال و پایان دادن به عقد نکاح موقت "بذل مدت" گفته می شود که در انحصار مرد است و البته می تواند وکالت اعمال آن را به زن یا شخص ثالث بدهد.راه دیگر انحلال عقد موقت انقضاء و پایان مدت عقد است که البته در مورد موضوع شما حصول آن دشوار است.با این وجود باید توجه داشت همانطور که در طلاق و عقد دائم زن حق دارد از دادگاه تقاضای طلاق نماید در عقد موقت نیز زن می تواند اجبار مرد به بذل مدت را بخواهد.

پنجشنبه, 19 فروردین,1400

Sara

سلام من از شوهرم میخوام طلاق بگیرم دیگه نمیتوانم زندگی کنم خیلی بی احترامی میکنه و فحاشی میکنه و کتک میزنه در ضمن مشکل روانی داره کارت پیان خدمتش علت معافیتش روانی بودنشه.


پاسخ وکیل :
به دلیل خلع (کراهت زوجه) یا عسر و حرج امکان طرح دعوای طلاق دارید.با این وجود دو توصیه برای شما داریم یکی اینکه آن چیزی که تحت عنوان روانی بودن از آن یاد میکنید را مطرح نکنید چون اظهار جنون مخاطب از طرف شما موضوع را پیچیده می کند و باید به درستی و در جای خود مطرح شود، دوم اینکه برای طرح دعوا و خواسته خود ترجیحاً وکیل داشته باشید و یا حداقل با یک وکیل مشورت نمایید.

شنبه, 21 فروردین,1400

رضا حاجتی

سلام، خواهش می کنم به دو سوال زیر پاسخ دهید :
1- دوازده سال هست که با همسرم ازدواج کردم ولی شواهد نشون میده که به زدوی باید از هم جدا شویم. در طول این سالها بیش از مقدار نفقه به صورت نقدی بهش دادم ولی مدارکی برای اثبات پرداخت ندارم. آیا در صورت جدایی، خانم من می تواند نفقه دوران گذشته خود را درخواست کند؟
2- آیا در صورت پرداخت کلیه هزینه های قانونی (نفقه) و هزبنه های دیگر زندگی مانند آب، برق، گاز، اینترنت و شارژ خانه ای که خانمم و بچه ام در آن زندگی کنند و خودم برم در خانه دیگری زندگی کنم و محل زندگی خودم رو از طریق وکیل به اون اطلاع بدم آیا در این صورت حق طلاق برای ایشان ایجاد می شود؟


پاسخ وکیل:
سلام، به سوالات شما به ترتیب جواب داده می شود :
1- بودن زن و شوهر در یک محل اماره و دلیلی بر پرداخت نفقه استف منظور از نفقه پول نقدی نیست که مرد به زن می دهد منظور از این تاسیس و عنوان تامین مسکن، خوراک، پوشاک و هزینه های درمان است.به اشتباه افراد فکر می کنند مرد موظف است مبلغی را به صورت نقدی مانند پول تو جیبی به همسر خود بدهد ولی این تصور غلط است.
2- در صورت ترک منزل از سوی شما به کیفیتی که عنوان نمودید اینکار دقیقا یک دلیل خوب برای طلاق زن است.یکی از دلایل طلاق برای زن ترک منزل توسط مرد است که در مطلب بالا نیز به آن اشاره شده است.

پنجشنبه, 23 اردیبهشت,1400

مریم خلیلی

سلام.میشه به سوال من پاسخ دهید؛ من ده سال ازدواج کردم، شوهرم از نظر اخلاقی خوبه..ولی اصلا کار نمیکنه ..سر کار نمیره..کلی هم بدهی و وام داره..که هیچ کدوم رو پرداخت نمیکنه.‌.واقعا از دستش خسته شدم..مثلا میره ده روز کار میکنه خرجی خونه با یه مقدار پول کم به من میده..که اصلا کفایت نمیکنه..هر چقدر بهش میگم برو سرکار نمیره..میتونم درخواست طلاق کنم؟


پاسخ وکیل :
بله، به نظر می رسد بیکاری مرد و سختی و مشقت مالی در قالب عسر و حرج زوجه دلیلی برای طلاق زن باشد.با این حال برای دریافت نتیجه بهتر لازم است با یک وکیل متخصص خانواده و طلاق مشورت نموده و یا در صورت امکان برای پیگیر دعوای خود وکیل بگیرید.


چهارشنبه, 29 اردیبهشت,1400

حسن ایمانی

سلام، لطفا به سوالات زیر پاسخ فرمائید :
1. خانه ای که من و همسرم در اون زندگی می کنیم به نام همسرم است. من یک واحد آپارتمانی دارم که نه سال پیش خریدم و سازنده اون به دلیل خلافهای ساختمانى نتونسته هنوز از شهرداری پایان کار بگیرد و در نتیجه این ساختمان سند مالکیت نداشته و اونو کرایه دادم و من فقط یک مبایعه نامه بنگاه دارم.همچنین یک ماشین دارم که قیمت اون حداکثر 120 میلبون تومان است. آیا در صورت طلاق، خانم من می تواند اون واحد و ماشین را برای دریافت مهریه توقیف کند.
2. اگر جواب شما در مورد توقیف اون واحد ساختمانی که هنوز سند ندارد مثبت باشد یعنی خانم من می تواند برای دریافت مهریه اونو توفیف کند، اگر مستاجر رو بیرون کنم و خودم برم و در اون واحد زندگی کنم چطور؟ آیا باز هم می تواند اون واحدی را که سند ندارد و من در آن زندگی می کنم، توقیف کند؟


پاسخ وکیل :
آپارتمان محل زندگی اصولا جزء مستثنیات دین بوده و قابل توقیف نیست ولی ماشین قابل توقیف است.

ﺳﻪشنبه, 04 خرداد,1400

فاطمه

سلام وقت بخیر...
مدت 15سال هست که زندگی مشترک داشته دارای دوفرزندهستم.. بدلیل شرایط اخلاقی همسرم میخوام درخواست طلاق بدهم اصلا راضی ب مشاوره خانواده نیست.. هربار که درخواست میکنم امتنا میکنید ب طلاق توافقی ویادرخواست طلاق من موافق است.. نفقه برای خودم ومهریه نمیخواهم.. حضانت بچهایم رامیخواهم وموافق است.. فقط میخوام اقساط وام بانک مسکن راتاپایان تسویه کند بصورت ماهانه. راهنمایی میخواهم بااین شرایط چطور میتوانم طلاق فوری رابگیرم که مدت دارنشود واقعا ازلحاظ اخلاقی غیرقابل تحمل شده است.. فرزندانم نیز درعذاب هستند ممنون ازپاسخگویتان

چهارشنبه, 05 خرداد,1400

مریم از ساوه

با سلام داداشم 4سال که نامزد هستش تو این چهارسال خیلی تلاش برای معلم شدن خانومش کرده طوری که از کارش دراومد تاخانومش را خودش ببره دانشگاه اراک بیاره و تا آخر همراهش بود ولی الان که معلم شده وحقوق دار شده دیگه بهونه میاره که طلاق بگیره دو بار تا پای طلاق رفتن و باز با مشاوره دوست شده ولی الان که می خان عروسی کنن باز خانوم جدا تقاضای طلاق داده میگه دوستش نداره برادرم ولی واقعا این طور نیست حالا اگه برادرم طلاق نده چی میشه ما باید مهریه بدیم تو را خدا راهنمایی کنید ممنون


پاسخ وکیل :
ایم تصور که اگر مرد نخواهد زن نمی تواند طلاق بگیرد تصور غلطی است.زن هم تحت شرایطی می تواند با مراجعه به دادگاه و مجاب کردن قاضی حکم طلاق بگیرد، چه مرد راضی باشد و چه نباشد.

ﺳﻪشنبه, 11 خرداد,1400

بینام

سلام. من ۱سال و نیمه ازدواج کردم. من توی دوران عقد تصمیم به جدایی داشتم اما بخاطر آبروم نتونستم جدا بشم. الان که ازدواج کردیم بمدت ۱ سال خونه خودمون بودیم همسر من از نظر مالی اصلا اوکی نیست الانم حدود ۵ ماه شاید بیشتر کار نمیکنه و دنبال کار خیلی الکی میگرده همش خانواده من کمک خرج و خوراک میکنن الانم که ۲ماهه خونه رو پس دادیم اومدیم خونه پدریم زندگی میکنیم بازم سر کار نمیره و خیلی برای کار کردن بازی در میاره. هیچ درامدی نداریم. ۱ساله رابطه زناشویی هم نداریم.و اصلا بمن توجه نمیکنه. من با این شرایط میتونم درخواست طلاق بدم؟


پاسخ وکیل :
به نظر می رسد مجموع دلایل شما برای طلاق کافی باشد.در صورتی که درست اقدام کنید و خواسته خود را صحیح مطرح کنید در پروسه طلاق موفق خواهید شد بهتر است اقدامات شما توسط یک وکیل انجام شده و یا حداقل با یک وکیل متخصص دعاوی خانواده مشورت نمایید.

چهارشنبه, 12 خرداد,1400

فرشته رضایی

سلام من حدود ۸سال ازدواج کردم و صاحب دو فرزندم؛ یک دختر ۷ساله و یک پسر دوساله شوهرم کتکم زده و به همه چی گیر میده میخواستم بدونم میتونم درخواست طلاق بدم و دادگاه بچه دو ساله ام رو ب من میده یا همسرم ممنون میشم.


پاسخ وکیل :
سلام ... بله به شرط اثبات عسر و حرج می توانید از شوهرتان طلاق بگیرید.اصولاً فرزند دو ساله تحت حضانت و سرپرستی مادر است.

چهارشنبه, 12 خرداد,1400

مهلا

سلام خسته نباشید .من 5 ساله تو عقدم تو این 5 سال هیچ نفقه ای پرداخت نشده البته 4 ماه هست ک ماهی 200 بهم میده. حالا اینا به کنار 5 ساله منتظرم ک بد دهنیش از بین بره اما روز به روز بد تر و بد دهن تر هر چی از دهنش در میاد تو جمع میگه فحشای ناموسی یکمم دست بزن داره افسردگی ام داره با وسواس شدید درسته وابسته اش شدم اما الان که تو عقدم بهتر از اینه که بعدا بچه دار بشم. حالا میشه راهنماییم کنین که میتونم طلاق بگیرم یا نه؟ شوهرم میگه طلاقت نمیدم تا موهات عین دندونات سفید شه


پاسخ وکیل :
سلام.در صورت اثبات موارد عسر و حرج مثل فحاشی و بد رفتاری و عدم قابلیت تحمل به دلیل شدت این رفتارها به نظر ما امکان طلاق دارید.


جمعه, 14 خرداد,1400

Sahar

سلام
من ۱۶ سالمه و چند ماهه که ازدواج کردم و عقد دائم هستم و هنوز عروسی نکردم
تو چند ماه اول خیلی رابطه مون خوب بود ولی کم کم رفتار شوهرم فرق کرده
مثلا به من تهمت خیانت میزنه و چند بار هم با هم بحث کردیم ولی بازم نمیشه بازم همون کاراشو تکرار میکنه و اینکه چند بار هم بخشیدمش ولی رفتار دیگه ای هم داره با طعنه و کنایه صحبت میکنه و من واقعا دیگه نمیتونم اخلاقشو تحمل کنم و کم سن هم هستم .آیا میتونم طلاق بگیرم؟


پاسخ وکیل :
قاعده کلی این است که اگر زن بر طلاق اصرار داشته باشد و عزم طلاق نماید ولو سخت و طولانی می تواند طلاق بگیرد ولی برداشت ما از نحوه توصیف مسئله در مشکل شما این است که اختلافات شما ناشی از بی تجربگی در روابط زوجین بوده و قابل حل است.بهتر است با هم مدارا نموده و در جهت رفع مشکل از طریق افراد با تجربه و مشاوران خانواده، اقدام نمایید.

دوشنبه, 17 خرداد,1400

Shima

سلام خسته نباشید. ببخشید من ۱۵ ساله با همسرم زندگی میکنم ایشون فرهنگی و تحصیل کرده و اهل هیچ گونه خلافی نیست اما به شدت خودشیفته ست به صورتی که کوچکترین انتقادی ازشون نمی توان کرد و من و بچه ها را آزار میدهد و دست بزن دارد اگر من بخواهم برای طلاق اقدام کنم ، چگونه می توانم؟ چون واقعا دیکه شرایط زندگی ندارم اما شرایط بیرونی و ظاهری ایشون کار را برای من سخت می کند


پاسخ وکیل:
سلام
بد خلقی و کتک زدن همسرتان می تواند از مصادیق بارز عسر و حرج (سختی و مشقت) بوده و برای شما حق طلاق ایجاد کند.پذیرش این موضوع با قاضی است.

ارسال نظر جدید

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

رزرو وقت مشاوره حقوقی با وکیل

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از دفتر وکیل مسعود محمدی و دفتر وکالت دادگران حامی و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.