مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری - دادگران حامی

مشاوره حقوقی آنلاین

برای ارسال سوال یا درخواست از منوی سبز رنگ زیر ، وارد شوید.

برای مطالعه آرشیو سوالات حقوقی ، اینجا کلیک کنید.

تاریخ انتشار: دوشنبه 30 فروردین 1400

 چگونگی تصرف در قسمت های مشترک و مشاع ساختمان

سلام. ما مالک طبقه همکف یک ساختمان 20 ساله با موقعیت جنوبی و 5 واحده(4 طبقه + زیر زمین) هستیم که به استناد صورت مجلس تفکیکی موجود تنها یک واحد پارکینگ مسقف (12/5 متر مربع با ابعاد 2/5*5 متر مربع) با شرح حدود اربعه زیر و شرایط برای طبقه همکف(واحد اینجانب) تعریف شده است و سایر طبقات فاقد پارکینگ می باشند: "شمالا: درب دیوار به کوچه 10 متری" جنوبا: به محوطه مشاعی فواصل ذکر نشده خط مستقیم شرقا: به محوطه مشاعی فواصل ذکر نشده خط مستقیم غربا: به قسمت های مشترک ساختمان و محوطه مشاعی فواصل ذکر نشده خط مستقیم از طرفی فضای مشاعی جمعا به مساحت 11/5 متر مربع حدود شرق و جنوب و غرب پارکینگ را به شرح فوق احاطه کرده است. بدین ترتیب به طور کلی فضای مسقفی به مساحت 24 متر مربع که" 12/5 متر پارکینگ اختصاصی طبقه همکف و 11/5 متر مربع مشاع تعریف شده است" و تنها راه ورود به این فضای مرکب(اختصاصی+ مشاعی) و دسترسی ساکنین به فضای مشاعی یاد شده، همان درب پارکینگ مجزا مذکور (با حدود درب دیوار به کوچه 10 متری) و عبور از پارکینگ اختصاصی من می باشد. که بنابر شرایط مشروحه فوق و نحوه احداث ساختمان فضای مرکب یادشده(اختصاصی و مشاعی جمعا به مساحت 24 متر مربع) 20 سال است که صرفا در دسترس واحد همکف می باشد و کسی را اجاره ورود به فضای مرکب یاد شده نمی دهم. حال با توجه به اینکه ساختمان درب اصلی مجزایی علاوه بر درب پارکینگ مجزا فوق جهت تردد ساکنین از طریق راه پله به واحد ها دارد که کلیه کنتور آب برق گاز و... در مسیر همین درب اصلی قراردارد و ساکنین "عملا هیچ گونه بهانه یا منفعتی اعم از (کنتورها یا آسانسور یا پارکینگ و...) جهت جهت دسترسی به فضای مشاع (11/5) فوق الذکر نداشته" آیا ساکنین طبقات می توانند کلید درب پارکینگ اختصاصی من و ورود(دسترسی) به فضای مرکب(اختصاصی+مشاعی) صدر الاشاره را داشته باشند؟

 

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 995

تصرف در مشاعات

 

تصرف در قسمتهای مشترک و مشاع

  • همانطور که خودتان در سوال مطرح نمودید قسمتهای مشترک و مشاع متعلق به کلیه مالکین آپارتمان میباشد و شما نمیتوانید آنها را از ورود به این بخش که مشترک بوده منع نمایید و اگر لازم است موظف هستید کلید دری که به این بخش راه میابد را در اختیار سایر ساکنین آپارتمان قرار دهید ولو اینکه ورود سایر ساکنین به این قسمت ضروری نباشد.
  • اینکه چندین سال شما از این قسمت استفاده انحصاری مینموده اید حقی برای شما نسبت به قسمتهای مشترک ایجاد نمی نماید.
  • نحوه تصرف در مال مشاع از مقررات عمومی و ملاک مذکور در ماده 43 قانون احکام مدنی استنباط و برداشت می شود به این صورت که در صورت مخالف سایرین امکان منع استفاده و تصرفات شما هم وجود دارد.
  • توصیه می کنیم با همسایه هایتان تعامل و توافق داشته باشید و بهتر است بر سر تصرف قسمت مشاعی با هم توافق نمایید یا به موجب قراردادی سهم سایرین را اجاره نمایید.بهانه شما می تواند این باشد که چون پارکینگ اختصاصی است و خودرو و سایل شما آنجا نگهداری می شود موجبی برای عبور سایرین نمیبینید و حاضر هستید در صورت تمایل و لزوم به وارد شدن به قسمت مشاعی کلید را در اختیار آنها بگذارید.
  • توجه داشته باشید همیشه و برای همه اختلافات راه حل قانونی وجود ندارد یا راه حل های قانونی بعضاً بی رحمانه و نامناسب است.منشاء این اختلاف را می توان در بی تدبیری سازنده ساختمان جستجو نمود.راه حلی که قانونگذار در ماده 43 قانون اجرای احکام مدنی وضع نموده جلوگیری از تصرف همه مالکان از جمله شما است.

 

جهت ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری کلیک کنید  - 88019243

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

آرشیو موضوعی

Skip Navigation Links.

رزرو وقت مشاوره حقوقی با وکیل

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از دفتر وکیل مسعود محمدی و دفتر وکالت دادگران حامی و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.