مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری - دادگران حامی

مشاوره حقوقی آنلاین

برای ارسال سوال یا درخواست از منوی سبز رنگ زیر ، وارد شوید.

برای مطالعه آرشیو سوالات حقوقی ، اینجا کلیک کنید.

تاریخ انتشار: شنبه 18 دی 1400

 حضانت و نگهداری دختر پانزده ساله

بنده از شوهرم طلاق گرفتم، چهارشنبه هفته پیش در دادگاه خانواده از اونجایی که دخترم 9 سالگیشو گذرونده الان 15سال تمام هست، قاضی پرسید میخوای پیش مادرت بمونی یا پدرت که دختر گفت پیش مادرم.الان پرونده تحصیلی دخترم در مدرسه زنجان مونده ، من خودم به قاضی گفتم اون چی میشه؟ چون برم زنجان پرونده تحصیلیشو بهم نمیدن میگن باید پدرش بیاد،قاضی گفت : اینو نمیتونم کاریش کنم.به مدرسش زنگ زدیم گفتن فقط به پدرش پرونده تحصیلیش یا رمز انتقال دانش آموزو میدیم و فقط در صورتی به مادرش میدیم که رأی دادگاه حضانت فرزند رو بیاری.به آموزش پرورش رفتیم که گفتن رمز انتقال دخترتو بگیر حله ثبت نامش کنیم ولی مدرسه زنجان نمیده.الان تا صدور رأی، دادگاه کاغذی چیزی نمیده تا از تحصیلش عقب نمونه؟؟آقای وکیل حالا باید چیکار کرد؟؟ راه حل چیست؟

 

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 3830

حضانت فرزند

 

حق حضانت و نگهداری فرزند 

  • همانطور که خودتان متوجه شدید و دادگاه به شما گفته حضانت فرزند دختر تا پایان 7 سالگی با مادر و از 7 سالگی تا پایان 9 سالگی با پدر بوده و بعد از 9 سالگی دختر بالغ شده و در خصوص مسائل غیر مالی از جمله محل زندگی خود تصمیم میگیرد. 
  • متاسفانه با سکوت قانون در خصوص مسئله ثبت نام مدرسه و آموزش، رویه واحد و پذیرفته شده ای در این خصوص وجود ندارد. 
  • قاضی رسیدگی کننده به حضانت به شما درست گفته و او نمیتواند در دستور خود مدرسه را ملزم به دادن پرونده به شما بکند. 
  • حتی با توجه به قانون مدنی و خانواده نظر بسیاری از حقوقدانان این است که قاضی در خصوص حضانت فرزند دختر بعد از سن 9 سال تمام حق رسیدگی ندارد و باید قرار عدم استماع صادر کند و قاضی که به شما وعده صدور حکم داده و از دختر شما در خصوص خواست و میل شخصی اش پرسیده، نمیتواند حکم حضانت بده و اگر چنین حکمی بدهد این حکم غلط است و بسیار احتمال دارد که در دادگاه تجدیدنظر نقض شود. 
  • به عنوان یک راه حل  عملی با توجه به قانون گذاری فعلی تنها مسیر قانونی که میتواند برای رسیدن شما به خواسته تان پیشنهاد داد این است که به دیوان عدالت اداری مراجعه نموده و درخواست الزام آموزش و پرورش به تحویل پرونده و دادن اطلاعات لازم را تقدیم آن مرجع نموده و ضمن آن برای انجام فوری کار تقاضای دستور موقت و دادرسی فوری هم بدهید.
  • اگر این مسیر را به خوبی پیگیری کنید شاید در کمتر از 10 روز به مقصود خود برسید.
  • البته راه دیگر این است چون برخورد با شما سلیقه ای بوده و هیچ صراحت قانونی برای جلوگیری از دادن پرونده به شما وجود ندارد، از طریق رایزنی و گفتگو و پیگیری و به طور غیر رسمی هم شاید هم بتوان مشکل را حل کرد.
  • در صورتیکه توجیه نشده و پاسخ خود را به طور کامل دریافت نکرده اید میتوانید برای مشاوره حضوری با دفتر وکالت ما تماس گرفته و حضورا مراجعه نموده و با وکیل متخصص خانواده مشورت نمایید. 

 

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

آرشیو موضوعی

Skip Navigation Links.

رزرو وقت مشاوره حقوقی با وکیل

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از دفتر وکیل مسعود محمدی و دفتر وکالت دادگران حامی و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.