X
مشاوره با وکیل دادگستری- دادگران حامی

مشاوره حقوقی آنلاین

برای ارسال سوال یا درخواست از منوی سبز رنگ زیر ، وارد شوید.

برای مطالعه آرشیو سوالات حقوقی ، اینجا کلیک کنید.

تاریخ انتشار: چهارشنبه 09 تیر 1400

 نحوه پرداخت سهم الارث برادر از اموال مادر

با سلام. ما چهار برادر و یک خواهر هستیم . بعد از فوت پدرمان تصمیم بر انحصار وراثت گرفتیم و قرار بر این شد که به برادر بزرگمان یک خانه بابت سهم الارث پدر و مادر را یکجا بدهیم (مادر هنوز در قید حیات است) و یک متنی هم در دفتر خانه تنظیم کنیم که این برادر ما تماما سهم الارث خودش رو از مادری و پدری دریافت کرده و هیچ حق دیگری ندارد. سوال این است که ایا بعد از فوت این برادرمان زن و بچه اش میتواند ادعا سهم الارث از مادر ما (در صورتی که مادر ما فوت کند) بکند و اینکه بعد از فوت برادرمان این وکالتنامه باطل می شود؟

 

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 643

پرداخت سهم الارث

 

پرداخت سهم برادر از اموال مادر

  • در خصوص مقررات ارث باید این نکته را بدانید که تنها در صورتی حکم قانون اجرا و عمل می شود که شما بر سر تقسیم ارث با یکدیگر توافق نکرده باشید و البته این فقط در مورد سهم ارث برادرتان از پدرتان صادق است.
  • در مورد ارث مادر با توجه به اینکه مادر هنوز زنده است، مالی که به برادرتان داده می شود را نمی توان نام ارث بر آن نهاد یا ایشان نمیتوانند ارثی که در آینده ممکن است برسد را ساقط نمایند (اسقاط ما لم یجب یعنی گذشتن و ساقط کردن چیزی که هنوز بوجود نیامده است.).
  • پس روش تقسیم شما در مورد ارث پدر صحیح و در مورد ارث مادر غلط است.
  • تنها راه حل مطمئن برای تقسیم اموال مادر و پرداخت سهم برادرتان قبل از فوت مادر این است که مادر همین حالا  و قبل از فوت اقدام به تقسیم اموال بنماید. به نحوی که در زمان فوت مالی بنام ایشان باقی نمانده باشد.
  • شاید این نگرانی برای مادر باشد که اگر به طور قطعی الان اموالم را بنام فرزندانم کنم  دیگر اختیاری بر اموالم ندارم و ممکن است دچار عسرت شوم؛ راه رفع این نگرانی هم می شود مفاهیم و تاسیس هایی چون عقد صلح عمری یا صلح قابل فسخ یا صلح عین و نگه داشتن منافع برای خود صلح کننده.
  • بهتر است برای پیدا کردن یک راه مطمئن و تنظیم یک رابطه خوب و بی نقض جهت مشاوره حضوراً به یک وکیل متخصص ارث مراجعه نمایید.

 

 

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

رزرو وقت مشاوره حقوقی با وکیل

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از دفتر وکیل مسعود محمدی و دفتر وکالت دادگران حامی و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.