X
مشاوره با وکیل دادگستری- دادگران حامی

مشاوره حقوقی آنلاین

برای ارسال سوال یا درخواست از منوی سبز رنگ زیر ، وارد شوید.

برای مطالعه آرشیو سوالات حقوقی ، اینجا کلیک کنید.

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 26 بهمن 1400

 شکایت از مرد زن دار بابت از بین رفتن بکارت

دختری هستم 28 ساله ،2 سال با یک مرد زن دار دوست بودم، عاشقش بودم 3 ماه میشه که منو ول کرده و حالم خیلی بده. باکره بودم ولی دیگر باکره نیستم تنها چیزی که ازش دارم اس ام اس هایی که خودش منکر کارش نشده. و بلیط سفر به کیش که خودش برام ایمیل کرده بود که با هم بریم.نمیدونم راهی برای شکایت هست یا نه؟

 

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 4559

چگونه میشود از یک مرد زن دار که بکارت دختر مجرد را زایل نموده شکایت کرد ؟  

  • جرم رابطه نامشروع زمانی تحقق می باید که رابطه ای میان زن و مردی که به سن بلوغ رسیده اند و میان آن ها رابطه ی زوجیت برقرار نباشد، شکل بگیرد.
  • جرم رابطه ی نامشروع دون زنا می باشد و شامل بغل کردن، بوسیدن  از این قبیل می شود. .
  • علاوه بر این موارد،برقراری  رابطه ی نامشروع میان زن و مرد نامحرم می تواند از طریق تلفن و پیامک هم صوررت گیرد و موجب مجازات تعزیری گردد.
  • رابطه نامشروع از جرایم منافی عفت محسوب می‌شود و نیاز به شاکی خصوصی هم ندارد. حتی اگر این جرم شاکی خصوصی هم داشته باشد و شاکی رضایت دهد بازهم مجازات شخص مرتکب از بین نمی ‌رود. 
  • مطابق ماده ی 637 قانون مجازات اسلامی هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه ‌شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه‌کننده تعزیر می‌شود.
  • بنابراین، هر عمل منافی عفت دون زنا میان زن و مرد نامحرم می تواند جزء مصداق جرم رابطه ی نامشروع قرار گیرد.
  • نکته ی قابل توجه در این باره این است که از آنجایی که موارد متعددی می تواند مصداق رابطه ی نامشروع تلقی گردد، تشخیص ارتکاب این جرم در نهایت بر عهده ی مرجع قضایی و قاضی رسیدگی کننده به پرونده بوده و ملاک عمل معمولا عرف می باشد.
  • بدین معنا که مرجع قضایی رسیدگی کننده با بررسی پرونده و رابطه ی میان متهمان با توجه به عرف محل می تواند موضوع را از مصادیق رابطه ی نامشروع تشخیص دهد و تطبیق رفتار ارتکاب یافته با جرم مذکور بر عهده ی مقام رسیدگی کننده می باشد. 
  • لازم به ذکر است که اگر در روابط میان زن و مرد نامحرم، زنا محقق شود، مجازات خاص جرم زنا را به دنبال دارد. زنا یکی از جرایم حدی بوده که در ماده 221 قانون مجازات اسلامی جرم انگاری گردیده است.
  • این ماده در تعریف زنا بیان می دارد که زنا عبارت است از جماع مرد و زنی که علقه زوجیت بین آنها نبوده و از موارد وطی به شبهه نیز نباشد. جماع با دخول اندام تناسلی مرد به اندازه ختنه گاه در قُبُل یا دُبُر زن محقق می شود.
  • برای تحقق جرم زنا لازم است تا میان زن و مرد علقه ی زوجیت وجود نداشته و زن و مرد نامحرم باشند. همچنین جرم زنا با دخول محقق گردیده و طرفین می باید عاقل و بالغ باشند، لذا فرد نابالغ محکوم به مجازات جرم زنا نمی شود.
  • انواع زنا عبارتند از زنای با محارم، زنای محصنه و غیرمحصنه و زنای به عنف که در هرکدام شرایط تحقق و مجزازت متفاوت می باشد. 

 

پاسخ به پرسش مخاطب در خصوص شکایت زوال بکارت

♦  در پاسخ به پرسش شما در مورد شکایت از مرد زن دار بابت از بین رفتن بکارت باید گفت تنها در صورتی می توان در خصوص ازاله ی بکارت شکایت نمود که دختر از این امر رضایت نداشته باشد. اما در صورت عدم رضایت، مطابق ماده 658 قانون مدنی، هرگاه ازاله بکارت غیر همسر با مقاربت یا به هر وسیله دیگری و بدون رضایت صورت گرفته باشد موجب ضمان مهرالمثل است.

♦  لازم به ذکر است که  اثبات ازاله بکارت توسط فرد پس از مدتی از طریق پزشکی قانونی وجود ندارد مگر به اقرار شخص زائل کننده و یا شهادت شهود.
♦  بنابراین، اینکه با مردی متاهل رابطه ی نامشروع برقرار کرده و با رضایت خودتان در رابطه ی زنا بکارتتان را از دست داده اید، شرعا و قانونا حقی برای شکایت شما ایجاد نمی شود.

 

 

مستندات قانونی - رابطه با مرد زن دار

ماده ۲۲۱ قانون مجازات اسلامی
زنا عبارت است از جماع مرد و زنی که علقه زوجیت بین آنها نبوده و از موارد وطی به شبهه نیز نباشد.
تبصره ۱- جماع با دخول اندام تناسلی مرد به اندازه ختنه گاه در قُبُل یا دُبُر زن محقق می شود.
تبصره ۲- هرگاه طرفین یا یکی از آنها نابالغ باشد، زنا محقق است لکن نابالغ مجازات نمی شود و حسب مورد به اقدامات تامینی و تربیتی مقرر در کتاب اول این قانون محکوم می گردد.
ماده ۲۲۲ قانون مجازات اسلامی
جماع با میت، زنا است مگر جماع زوج با زوجه متوفای خود که زنا نیست لکن موجب سی و یک تا هفتاد وچهار ضربه شلاق تعزیری درجه شش می شود.
ماده ۲۲۳ قانون مجازات اسلامی
هرگاه متهم به زنا، مدعی زوجیت یا وطی به شبهه باشد، ادعای وی بدون بینه یا سوگند پذیرفته می شود مگر آنکه خلاف آن با حجت شرعی لازم ثابت شود.
ماده ۲۲۴ قانون مجازات اسلامی
حد زنا در موارد زیر اعدام است:
الف- زنا با محارم نسبی
ب- زنا با زن پدر که موجب اعدام زانی است.
پ- زنای مرد غیر مسلمان با زن مسلمان که موجب اعدام زانی است.
ت- زنای به عنف یا اکراه از سوی زانی که موجب اعدام زانی است.
تبصره ۱- مجازات زانیه در بندهای (ب) و (پ) حسب مورد، تابع سایر احکام مربوط به زنا است.
تبصره ۲- هرگاه کسی با زنی که راضی به زنای با او نباشد در حال بیهوشی، خواب یا مستی زنا کند رفتار او در حکم زنای به عنف است. در زنا از طریق اغفال و فریب دادن دختر نابالغ یا از طریق ربایش، تهدید و یا ترساندن زن اگرچه موجب تسلیم شدن او شود نیز حکم فوق جاری است.
ماده ۲۲۵ قانون مجازات اسلامی
حد زنا برای زانی محصن و زانیه محصنه رجم است. درصورت عدم امکان اجرای رجم با پیشنهاد دادگاه صادرکننده حکم قطعی و موافقت رئیس قوه قضائیه چنانچه جرم با بینه ثابت شده باشد، موجب اعدام زانی محصن و زانیه محصنه است و در غیر این صورت موجب صد ضربه شلاق برای هر یک می‌باشد.
ماده ۲۲۶ قانون مجازات اسلامی
احصان در هریک از مرد و زن به نحو زیر محقق می‌شود:
الف - احصان مرد عبارت است از آنکه دارای همسر دائمی و بالغ باشد و در حالی که بالغ و عاقل بوده از طریق قُبُل با وی در حال بلوغ جماع کرده باشد و هر وقت بخواهد امکان جماع از طریق قُبُل را با وی داشته باشد.
ب - احصان زن عبارت است از آنکه دارای همسر دائمی و بالغ باشد و در حالی که بالغ و عاقل بوده، با او از طریق قُبُل جماع کرده باشد و امکان جماع از طریق قُبُل را با شوهر داشته باشد.
ماده ۲۲۷ قانون مجازات اسلامی
اموری از قبیل مسافرت، حبس، حیض، نفاس، بیماری مانع از مقاربت یا بیماریی که موجب خطر برای طرف مقابل می‌گردد مانند ایدز و سفلیس، زوجین را از احصان خارج می‌کند.
ماده ۲۲۸ قانون مجازات اسلامی
در زنا با محارم نسبی و زنای محصنه، چنانچه زانیه بالغ و زانی نابالغ باشد مجازات زانیه فقط صد ضربه شلاق است.
ماده ۲۲۹ قانون مجازات اسلامی
مردی که همسر دائم دارد، هرگاه قبل از دخول، مرتکب زنا شود حد وی صد ضربه شلاق، تراشیدن موی سر و تبعید به مدت یک سال قمری است.
ماده ۲۳۰ قانون مجازات اسلامی
حد زنا در مواردی که مرتکب غیر محصن باشد، صد ضربه شلاق است.
ماده ۲۳۱ قانون مجازات اسلامی
در موارد زنای به عنف و در حکم آن، در صورتی که زن باکره باشد مرتکب علاوه بر مجازات مقرر به پرداخت ارش البکاره و مهرالمثل نیز محکوم می شود و درصورتی که باکره نباشد، فقط به مجازات و پرداخت مهرالمثل محکوم می گردد.

ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی
هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه ‌شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه‌کننده تعزیر می‌شود.

ماده ۶۵۸ قانون مجازات اسلامی
هرگاه ازاله بکارت غیرهمسر با مقاربت یا به هر وسیله دیگری و بدون رضایت صورت گرفته باشد موجب ضمان مهرالمثل است.
تبصره ۱- هرگاه ازاله بکارت با مقاربت و با رضایت انجام گرفته باشد چیزی ثابت نیست.
تبصره ۲- رضایت دختر نابالغ یا مجنون یا مکرَهی که رضایت واقعی به زنا نداشته در حکم عدم رضایت است.

 


پاسخ داده شده توسط کارشناس حقوقی ما 

 

جهت ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری کلیک کنید  - 88019243

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

رزرو وقت مشاوره حقوقی با وکیل

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از دفتر وکیل مسعود محمدی و دفتر وکالت دادگران حامی و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.