X
مشاوره با وکیل دادگستری- دادگران حامی

مشاوره حقوقی آنلاین

برای ارسال سوال یا درخواست از منوی سبز رنگ زیر ، وارد شوید.

برای مطالعه آرشیو سوالات حقوقی ، اینجا کلیک کنید.

تاریخ انتشار: یکشنبه 19 اردیبهشت 1400

 چگونگی جدا شدن دختر 18 ساله از خانواده

خواهش میکنم سوال من را با دقت و جزئیات جواب بدین و ممنون که وقت میذارید. من از طرف خانواده ام تحت آزار روحی و روانیم و حتی افسرده شدم اختلافات زیادی دارن با هم و من را هم خیلیی خیلی محدود کردن حالت یه زندانی. میشه بگین چجوری از طریق قانونی و اقدام قانونی بی دردسر و بدون تشکیل پرونده پروسه جدا شدن از خانواده ام را پیش ببرم؟؟ قبل اینکه پدرم از من بخواد شکایت کنه و برام پرونده درست بشه و نتونم جایی برم سر کار... سه ماه و ۲۷ روز دیگه به ۱۸ سال میرسم و از یه وکیل پرسیدم گفت باید بری پیش یه دادستان و باهاش صحبت کنی و اجازه قانونی بگیری میشه شما دقیق تر و جزئی ار از مرحله اول و اقدام اول تا اخر رو برام توضیح بدین

 

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 24208

جدا شدن از خانواده

 

اجازه پدر برای زندگی مستقل دختر 

  • اختیار اداره امور و اموال و تصمیم گیری در مورد محل و نحوه زندگی و شغل در مورد یک انسان بالغ و رشید با خود اوست.
  • دختر یا پسر پس از رسیدن به سن 18 سال تمام رشید محسوب می شوند.
  • فقط اجازه ازدواج دختر دوشیزه در انحصار پدر است و این ارتباطی به سن ندارد.
  • آنچه گفته شد احکامی است که در خصوص مشکل شما از مجموعه قوانین استنباط می شود با این وجود در عمل و رویه تحت تاثیر مقررات شرعی، عرف و سنت (و البته نه قانون) پدر تا قبل از ازدواج اختیار دار فرزند دختر خود است.

 

ثبت امتیاز
نظرات

شنبه, 16 مرداد,1400

نیلی

سلام وقتتون بخیر . خسته نباشید . من دخترم 25 سالمه به دلیل اختلافات با خانواده میخوام ازشون جدا شم طوری که نتونن بعدا منو برگردونن خونه یا مزاحمتی برام ایجاد کنند . سر اختلافاتم با خانواده بسیار بحث کردم از هر طریقی در این سالها وارد شدم اما به توافق نرسیدیم و رفتارشون دیگه قابل تحمل نیست . بارها قصد خودکشی داشتم اما هیچ روشی قطعی نبود و بعدش اگه عارضه ای پیدا میکردم کسی رو نداشتم ازم نگه داری کنه فعلا منصرف شدم و میخوام مستقل شم . پدرم اعتیاد داره 3 ساله از مادرم جدا شده اما چون بی جا و مکان هنوز تو خونه ی ماست ، درمورد اینکه چرا با ماست بیشتر نمیتونم توضیح بدم و لطفا نپرسید . یک برادر دارم که آزادی کامل بهش دادن از هر نظری اما من کاملا برعکس در صورت اعتراض توهین و قهر خانواده در انتظارمه ، انتظاراتم از خانواده کاملا معقولانس این نیست که بگید چون در محدودیتم قصد رهایی و فرستادن خودم در آزادی مطلقم . فعلا بیکارم میخوام کار پیدا کنم مقداری هم پس انداز دارم قبلا شاغل بودم . مدرک ندارم کارم آزاد بود ممکن بتونم ودیعه یک خونه رو بدم و با درآمدم اجارشو ، مقداری وسایل راحتی در حد کاملا ابتدایی رو دارم ، انسان سرکشی نیستم ، اهل رفیق بازی و پسر بازی و هیچیم نیستم ، روحیه ی بسیار متلاشی دارم و میخوام از نو بسازمش تو محیط خانواده امکانش نیست بارها و بارها سعیمو کردم اما اینجا پر از استرس . میخوام یهویی بدون هیچ مزاحمتی برای کسی از خونمون برم ، میخوام بدونم آیا با اینکه پدرم از مادرم بخاطر اعتیاد طلاق گرفته و قانون سرپرستی منو به مادرم داده ، اگه از خونه برم ، پدرم میتونه دوباره برم گردونه خونه یا ادعایی نسبت بهم داشته باشه ؟؟؟؟ و مادرم چی ، آیا اونم میتونه برم گردونه خونه و نزاره مستقل شم ؟؟؟؟ . لطفا در این زمینه کمکم کنید . با تشکر


پاسخ وکیل:
با سلام
همانطور که در متن گفته شده بعد از 18 سال تمام، دختر رشید محسوب شده و جز در مسئله ازدواج پدر و مادر هیچ تفوقی بر وی ندارند.

یکشنبه, 22 اسفند,1400

فاطمه

سلام من ۱۵ سال دارم از طرف خانواده به شدت تحت فشار روانی و روحی هستم تحت فشار جسمی هم قرارم میدهند پدرم شیشه ای هست و مادرم معتاد تریاک و متادن است و کلی دوست پسر دارد یک خواهر دارم که از من بچه تر است هر روز به این فکر میکنم که خودم را بکشم تا از دستشان راحت شوم گاهی به آنها میگویم ۱۸ سالم که شد میروم اما اونا به من میگن اینحا کشور خارج نیست اینجا ایرانه تو اختیارات تا وقتی که ما بخواهیم دست ماست و نمیتونی کاری انجام بدی ایا من میتونم بعد ۱۸ سال بدون اجازه خانوادم مستقل شم دستم تو جیب خودم باشه سر یه شغل باشم ؟ ایا قانون مانعی نمیگذارد وقتی خانواده ام راضی نیستند ؟


پاسخ وکیل:
با سلام
در متن بالا به طور کامل به سوال شما پاسخ داده شده .لطفا دوباره با دقت متن را بخوانید.

ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

رزرو وقت مشاوره حقوقی با وکیل

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از دفتر وکیل مسعود محمدی و دفتر وکالت دادگران حامی و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.