X

 مشاوره حقوقی با وکیل دادکستری با تجربه و متخصص

مشاوره حقوقی با وکیل دادکستری با تجربه و متخصص

وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی شخصی است که شما در صورت داشتن یک مشکل حقوقی و یا تصمیم به طرح دعوا جهت اخذ مشاوره یا وکالت دادن، به وی مراجعه می کنید.برای این هدف قبل از هر کاری لازم است چند مطلب را مد نظر داشته و رعایت کنید که در ادامه به توضیح این موارد و مطالب خواهیم پرداخت.رسالت اصلی وکیل دادگستری طی کردن مسیر درست دادرسی از طرف موکل بدون آزمون و خطا است! به نحوی که موکل حتی کمترین درگیری و چالش را با دعوای پیش آمده و مشکل حقوقی موجود نداشته باشد.وظیفه یک مشاور حقوقی هم ارائه راهکار درست و مبتنی بر رویه عملی دادگاه ها، محاکم و مراجع قضایی است به نحوی که بهترین نتیجه را برای فرد مشاوره گیرنده به همراه داشته باشد.بر خلاف تصور و باور عمومی، کار یک مشاور حقوقی بسیار حساس تر و مهم تر از کار یک وکیل است چرا که مشاور حقوقی فقط با کلام و با ارائه طریق و راه درست که طبیعتاً مبتنی بر تجربه و اندوخته علمی و دانش حقوقی است، راه رسیدن به هدف را به مخاطب می نمایاند.

 

  |  
بازدید: 7124
  |  
امتیاز: Article Rating

ضرورت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری

  • برای موفقیت در یک دعوا بهتر است حتما وکیل دادگستری و مشاور حقوقی داشته باشید و به هیچ وجه خودتان وکیل خودتان نشوید و به هیچ وجه به تبلغیات درج شده روی محصولات بعضی انتشارات تحت این عنوان که «وکیل خود باشید» توجه ننمایید. ما به عنوان متخصص این حرفه حتی به یک وکیل دادگستری با تجربه هم توصیه می کنیم که وکیل خود نباشد و برای مشکل شخصی خود، وکیل بگیرد.
  • وکیل دادگستری و مشاور حقوقی، کسی است که در طول یک پروسه شاید طولانی با وی مراوده و ارتباط خواهید داشت و در این بین لزوم داشتن تجربه و توان علمی کافی و توان فیزیکی جهت پیگیری مسائل حقوقی لازم و نیز روحیه پاسخگویی به موکل و صداقت و رفتار سنجیده و قابلیت اعتماد، بسیار اهمیت دارد. جهت انتخاب درست و رسیدن به این ویژگی ها لازم است با چند وکیل که به شما معرفی می شود یا از طرق مختلف پیدا می کنید، مراجعه نمایید و مشاوره حقوقی داشته و از بین آنها یکی را که اعتماد و نظرتان به وی جلب می شود انتخاب کنید.
  • موکداً توصیه می شود برای مشاوره حقوقی یا اعطای وکالت دنبال یک وکیل خوب و وکیل با تجربه، در صفحه نیازمندی های روزنامه نباشید. وکلای حرفه ای و با تجربه هیچ اعتقادی به تبلیغ در روزنامه ندارند و آن را امری مذموم می دانند.
  • گاهی به غلط افراد اصرار به داشتن وکیل پایه یک دادگستری دارند، این در حالی است که ما در حال حاضر و با قانونگذاری فعلی وکیل پایه دو یا کارگشا نداریم. البته کارآموزان وکالت بدون این که بتوانیم آنها را وکیل پایه یک دادگستری بنامیم و بدون این که بتوانند خود را تحت این عنوان معرفی کنند، اختیار قبول وکالت در موارد محدود با تصریح به این که کارآموز هستند را دارند.

 

 

فواید داشتن وکیل دادگستری و مشاور حقوقی

  •  بزرگترین رسالت یک وکیل دادگستری و مهم ترین کاری که وکیل انتخابی برای موکل خود میکند آگاه کردن موکل از عاقبت و نتیجه یک دعوا و نشان دادن راه درست به موکل است. 
  • یک وکیل خوب دادگستری این حس را به موکل میدهد که در انتخاب خود اشتباه نکرده و تفاوت داشتن وکیل و پیگیری دعوای حقوقی و انجام آن توسط خود شخص متقاضی را به خوبی مینمایاند. 
  •  یک وکیل خوب دادگستری موکل را از طرح دعوا به روش آزمون و خطا و انجام هزینه های متعدد بر حذر داشته و به نوعی داشتن یک وکیل دادگستری با تجربه نه تنها هزینه اضافی نیست بلکه در هزینه ها صرفه جویی هم می نماید. 
  • بسیار بعید است که یک فرد عادی و فاقد تجربه و دانش حقوقی به همه مقررات و قوانین و راهکارای حقوقی آگاه باشد.
  •  گاهی لازم است قبل از طرح دعوای اصلی مقدماتی صورت گرفته و انجام شود و در صورت عدم انجام، دعوا به نتیجه مطلوب منجر نشود. مثل تامین دلیل یا تامین خواسته یا ارسال اظهارنامه که عموماً اقدامات مستقلی نیستند اما میتواند تاثیر مثبت در دعوای اصلی بگذارند. تشخیص زمان و ضرورت انجام این قبیل مقدمات در حیطه تخصص یک وکیل با تجربه و خوب دادگستری است.
  • در طول سالیان گذشته نظریه غلطی در جامعه ترویج یافته که فرد با مطالعه یک قانون میتواند وکیل دادگستری خود باشد و حتی شخص خاصی روی جلد کتابهای قوانین جمع آوری شده توسط خود مینوشت، (( وکیل خود باشید)) ! ضمن رد این نظریه غلط تاکید میشود که وکالت دادگستری و مدیریت امور حقوقی مانند طبابت و مهندسی و خیلی از حرف و مشاغل تخصصی دیگر، امری پیچیده و کارشناسی و فنی و تخصصی است و نیاز به دانش حقوقی و تجربه وکیل دادگستری و اطلاع از رویه عملی دادگاهها و حتی روش قضات دادگستری دارد. 
  • یک وکیل خوب دادگستری قبل از طرح هر دعوا در مورد جوانب مختلف آن تحقیق نموده و دعوای مورد نظر خود را با آگاهی شروع میکند. از جمله اینکه دادگاه صالح چه دادگاهی است نظر قاضی احتمالی در مورد خواسته چیست و رویه دادگاهها نسبت به موضوع خواسته چگونه است و به طور کلی تا حد زیادی نتیجه و عاقبت یک دعوا را پیش بینی میکند. 
  • دیگر ضرورت داشتن یک وکیل با تجربه این است که دفاعیات احتمالی طرف دعوا و وکیل دادگستری وی را حدس زده و پیش بینی میکنند و جواب آنها را برای ارائه در جلسه رسیدگی آماده می نماید.
  •  انتخاب وکیل دادگستری خوب و با تجربه طول مدت دادرسی را نیز کوتاه میکند چرا که یک وکیل به خوبی میتواند تشخیص داده و انتخاب نماید که چه راهی برای طرح دعوا و حصول نتیجه مناسب است.
  •  95 درصد از پرونده ها بدون وکیل مورد بررسی قرار می گیرد.مطابق اصل ۳۵ قانون اساسی، همه طرفین دعوی حق داشتن وکیل دادگستری دارند و اگر توانایی انتخاب وکیل نداشته باشند، دولت باید امکانات آن را فراهم کند.
  • در سال به طور متوسط، ۱۴ میلیون پرونده رسیدگی می شود که این آمار غیر از پرونده های تعزیرات، شورای حل اختلاف و دادسراها است.به فرض آنکه اینطور هم نباشد با توجه به همان آمار ۱۴ میلیون پرونده ، هر پرونده با داشتن حداقل دو طرف دعوی باید گفت که هر سال ۲۸ میلیون نفر با دعاوی سر و کار دارند و باید وکیل انتخاب کنند و اگر توانایی نداشته باشند دولت باید امکان آن را فراهم آورد.
  • متاسفانه فرهنگ داشتن وکیل دادگستری برای مردم ایجاد نشده است و اکنون کمتر از پنج درصد و کمتر از ۵۰۰ هزار نفر از این آمار ۲۸ میلیونی برای پرونده های خود وکیل می گیرند و این به معنی آن است که به کمتر از ۵۰۰ هزار پرونده از ۱۴۴ میلیون پرونده در سال با حضور وکیل رسیدگی می شود.
  •  اگر فرهنگ داشتن وکیل بین مردم ایجاد شده و مردم از حق خود دفاع کنند ، همه پرونده ها با حضور وکیل رسیدگی خواهد شد.
  • مراجعه به دادگستری کمتر از مراجعه به پزشک نیست همچنانکه ضرورت ایجاد می کند تا دولت برای تسهیل در مراجعه مردم به پزشک امکاناتی مانند بیمه مهیا کند برای مراجعه به وکیل نیز باید این امکانات فراهم شود اما متاسفانه این حق قانونی به مردم داده نشده و اگر این حق احقاق شود و پرونده بیش از ۲۸ میلیون ایرانی با حضور وکیل ، دادخواهی شود آنگاه تمام دانش آموختگان رشته حقوق مشغول کار خواهند شد.

 

 

نحوه مراجعه و شناخت وکیل دادگستری - مشاور حقوقی

  •  در مراجعه به وکیل حقوقی دقت و توجه داشته باشید که ساعت کار دفاتر وکالت و موسسه های حقوقی معمولا محدود است. پس سعی کنید در هر بار مراجعه فرصت را مغتنم شمرده و مشکل حقوقی یا کیفری تان را بطور کامل بازگو کنید. از زیاده گویی و بیان مطالبی که به پرونده شما ارتباطی ندارند بپرهیزید. در عوض سعی کنید تمامی اطلاعات راجع به موضوع را به وکیل دادگستری یا مشاور حقوقی انتقال دهید.
  •  در انتقال اطلاعات به وکیل دادگستری و وکیل حقوقی ، صادق باشید و از ارائه اطلاعات به صورت وارونه و غیر واقعی پرهیز کنید. متاسفانه بسیاری از افراد وقتی با اقدام حقوقی طرف مقابلشان مواجه می شوند علیرغم اطمینان به حقانیت طرف، وکیل را سپربلای خود می کنند. این افراد در زمان مراجعه به وکیل دادگستری از بیان حقایق طفره می روند غافل از این که به هر حال حقیقت امر برای وکیل روشن خواهد شد. فراموش نکنید موکلی که صادقانه تمامی مطالب را به وکیل دادگستری انتقال داده است بهترین وکیل را در اختیار خواهد داشت.
  •  اگر اسناد و مدارکتان را به یک وکیل دادگستری سپردید بدون رودربایستی در ازای تحویل مدارک، رسید بگیرید.
  • وکیل حقوقی و وکیل دادگستری به طور معمول برای سهولت کار و جلوگیری از رفت و آمد غیر ضروری موکل، اقدام به تنظیم وکالتنامه بصورت کلی و با اختیارات کامل می کنند. حتما قبل از امضاء وکالتنامه، به طور کامل آن را مطالعه کنید و در خصوص مواردی که برای شما نا آشنا است از وکیل توضیح بخواهید. اگر قصد ندارید در یک مورد خاص به وکیل خود وکالت بدهید، قبلا این مطلب را به وکیل دادگستری اعلام کنید. به یاد داشته باشید که حذف یکی از اختیارات مندرج در وکالتنامه توسط شما، به هیچ وجه به معنی عدم اعتماد شما به وکیل دادگستری نیست.
  • به طور روشن و شفاف در مورد حق الوکاله و مسائل مالی پرونده با وکیل دادگستری صحبت کنید. وضعیت و توانایی مالی تان را برای او توضیح داده و در صورتی که توانایی پرداخت حق الوکاله را ندارید این مطلب را با وکیل در میان بگذارید و از او در این زمینه کمک بخواهید. متاسفانه برخی از مراجعین به دفاتر وکالت به تصور پایین آوردن درصد حق الوکاله ، رقم خواسته را پایین تر از رقم واقعی آن معرفی می کنند. که این مساله باعث سلب اعتماد وکیل دادگستری از موکل شده و بعضا تبعات آن نیز دامن گیر موکل می گردد.
  • توجه داشته باشید که شما به یک شرکت، مطب، یا… مراجعه ننموده اید. مخاطب شما یک وکیل پایه یک دادگستری است که به اکثر ترفندهای قانونی و صد البته غیر قانونی واقف و آگاه است. پس مواظب اظهارات خود باشید و اگر با تحقیق کامل به دیدار او رفته اید سعی نکنید توانایی های علمی او را محک بزنید. این کار نه تنها شایسته نیست بلکه ذهنیت وکیل دادگستری را نسبت به شما منفی نموده و وکیل را از پذیرش پرونده شما منصرف خواهد کرد. اگر قبلا به یک وکیل پایه یک و مشاور حقوقی دیگری مراجعه نموده اید که نظری متفاوت با وکیل فعلی شما داشته است، بهتر است این مطلب را به اطلاع وی برسانید و علت را از او جویا شوید. دقت داشته باشید اظهار نظرهای متفاوت در مسائل حقوقی به علت عدم آگاهی یک وکیل پایه یک دادگستری نسبت به دیگری نیست. بلکه این مساله ممکن است نظر حقوقی یک وکیل دادگستری نسبت به پرونده شما و یا به دلیل وجود رویه متفاوت محاکم در برخورد با موضوع پرونده شما باشد. و به هر حال، انتخاب حق شماست.
  • اگر مشکل حقوقی شما به نحوی است که نیاز به تنظیم وکالتنامه های متعدد دارد، حتما در خصوص تمامی موارد و حق الوکاله آن با وکیل دادگستری صحبت کنید. دقت کنید که اگر برای موضوعی مثل طلاق به وکیل پایه یک مراجعه نموده اید و قرارداد وکالت را نیز امضاء نموده اید، شما فقط در موضوع طلاق دارای وکیل هستید. طرح دعاوی دیگری که مرتبط با موضوع طلاق است مثل مهریه، نفقه، حضانت و … در تعهد وکیل شما نیست! پس اگر قصد دارید برای تمامی دعاوی خود وکیل داشته باشید، حتما تمامی موارد را در قراردادتان قید کنید.
  •  برخی از موکلین برای ایجاد اعتماد و اطمینان در خود، از وکیل دادگستری و مشاور حقوقی درخواست می کنند تا احکامی را که مشابه موضوع پرونده آن ها بوده و به نفع وکیل صادر شده به رویت آن ها برساند. چنین درخواستی از یک وکیل دادگستری به هیج وجه صحیح نیست و چه بسا موجب رنجش خاطر او می گردد و ممکن او را از پذیرش دعوی منصرف کند. همان طور که گفته شد بهتر است قبل از مراجعه به دفتر وکالت، راجع به توانایی های وکیل دادگستری و مشاور حقوقی تحقیق کنند.
  •  اگر پرونده شما راجع به موضوعی است که مستندات و مدارک آن زیاد و اشراف به آن نیازمند صرف وقت و مطالعه دقیق می باشد با ارائه مدارک به وکیل دادگستری و مشاور حقوقی، فرصت کافی برای اظهارنظر دقیق به وی بدهید. همان طور که یک پزشک در برخی از موارد قبل از اظهارنظر و نوشتن نسخه، آزمایشات پزشکی انجام داده و نظر سایر متخصصین را جویا می شود، وکیل دادگستری نیز در برخی از موارد نیازمند تحقیق و استعلام از سایر مراجع می باشد. اطمینان داشته باشید وکلایی که برای اظهارنظر در مورد پرونده از شما مهلت بیشتری می خواهند به دنبال صحیح ترین جواب هستند.
  •  در زمانی که در نزد وکیل حقوقی خود در دفتر وکالت یا موسسه حقوقی وی حضور دارید به دقت رفتار و برخورد وکیل دادگستری را با خود و سایر موکلین زیر نظر داشته باشید. مراجعه شما به دفتر وکالت لزوما نباید منجر به تنظیم وکالتنامه و عقد قرارداد با وکیل دادگستری شود. اگر از طرز برخورد وکیل دادگستری یا نحوه پاسخگویی و پوشش و به طور کلی منش وی خوشتان نیامد، حق خودتان بدانید که به یک وکیل پایه یک یا مشاور حقوقی دیگر مراجعه کنید. به یاد داشته باشید که وکیل و مشاور حقوقی شما در آینده، یکی از نزدیک ترین اشخاص به شما خواهد بود و بعید نیست که شما بخواهید مدت زیادی را با وی سپری کنید. اگر خلق و خوی وکیل دادگستری با خلق و خوی شما سازگار نیست مطمئن باشید این مساله برای شما مشکل ساز خواهد شد. و چه بسا شما در آینده نتوانید به راحتی با او ارتباط برقرار کرده و از او مشورت بخواهید.

 

 

 

تنظیم قرارداد وکالت با وکیل دادگستری و مشاور حقوقی

  •  هرگز از یک وکیل پایه یک دادگستری و وکیل حقوقی انتظار انجام امور غیر قانونی را نداشته باشید. افرادی که سعی دارند مشکل حقوقی خود را از طرق غیر قانونی و اصطلاحا "ایجاد ارتباط" حل و فصل کنند بهتر است از همان ابتدا از مراجعه به دفتر وکالت یا موسسه حقوقی خودداری کنند. مراجعه به دفتر وکالت و موسسه حقوقی نشان دهنده این است که موکل قصد دارد مشکل حقوقی خود را از طرق قانونی و صحیح آن فیصله دهد.
  •  وکلای دادگستری معمولا اوقات اداری خود را در محاکم و مراجع قضایی می گذرانند. اصولا استفاده از تلفن همراه برای وکیل دادگستری در مراجع و محاکم قضایی ممنوع است. پس انتظار نداشته باشید در ساعات اداری وکیل دادگستری پاسخگوی سوالات شما باشد. بهتر است در اوقاتی که وکیل دادگستری برای پاسخ گویی و پذیرش موکلین اختصاص می دهد حتی الامکان با تعیین وقت قبلی به ملاقات او رفته و سوالات حقوقی خود را مطرح نمایید. اگر در ساعات اداری نیاز به مشاوره حقوقی و مذاکره با وکیل دادگستری داشتید بهتر است این مطلب را با ارسال پیامک به اطلاع او برسانید.
  •  پس از عقد قرارداد با وکیل پایه یک دادگستری، هر چند وقت یک بار با او تماس گرفته و یا به ملاقات او بروید. در خصوص پرونده با او صحبت کرده از روند دادرسی اطلاع کسب کنید. سعی کنید در طول مدت رسیدگی به پرونده، با ارائه اطلاعات و گزارش اتفاقات جدید به وکیل دادگستری یا مشاور حقوقی او را در حل مشکل حقوقی تان یاری کنید.

 

راه های کاهش مراجعه افراد به دادگستری

  •  گسترش فرهنگ مراجعه به وکیل دادگستری در جهت جلوگیری از طرح دعاوی و طی مسیرهای اشتباه.
  •  کاهش هزینه های افراد در مراجعه به وکلا از طریق کاهش میزان مالیات وکلا و عدم سخت گیری نهادهای ذیربط در این خصوص.
  •  تأسیس نهادهای مشاوره و معاضدت برای افرادی که توانایی انتخاب وکیل ندارند. 
  • اصلاح قوانین ماهوی در جهت کاهش اختلافات و تفاوت های بین آراء محاکم و تشتت آراء. 
  • ایجاد وحدت رویه از سوی دیوان عالی کشور در جهت جلوگیری از تفسیرهای متفاوت از قانون توسط قضات لا به اصطلاح ایجاد رویه واحد قضایی.
  •  اطلاع رسانی به افراد عامی و عوام در خصوص مسائل حقوقی و قضایی. 
  •  بالا بردن سطح اخلاق در جامعه به وسیله توقف دروغگویی سیستماتیک حاکمیت به مردم !!!!!! چرا که عمده اختلافات منشأ حقوقی و منطقی نداشته و ناشی از بی اخلاقی و زیاده خواهی است.
  •  توجه به صلح و سازش به عنوان راه حلی سریع و مطمئن و کم هزینه و اخلاقی در جهت رفع تنازع و فصل خصومت.
  •  اهمیت به نهاد داوری در فرضی که با آگاهی و به طور استاندارد در قرارداد درج شده باشد و نه در جهت تضییع حقوق طرف دیگر.
  •  تنظیم یک قرارداد خوب و بی نقص به عنوان مهم ترین عنصر تعریف و ایجاد یک رابطه حقوقی توسط وکیل متخصص و با تجربه و آگاه به قراردادها.

 

ایجاد شده توسط مسعود محمدی، وکیل پایه یک دادگستری
2.81 از 5 (31 امتیاز)
پرسش و پاسخ‌های متداول
خیر، مشاوره حقوقی با ما رایگان و بدون پرداخت هزینه نیست، مشاوره در دفتر وکالت ما توسط وکلای حرفه ای و با تجربه انجام میشود و مخاطبان گرامی باید بدانند که هیچ چیز با ارزشی رایگان به دست نمی آید. در صورتی که اصرار به انجام وکالت به صورت رایگان دارید و کیفیت مشاوره نیز برای شما اهمیتی ندارد، میتوانید در تهران با شماره 129 تماس بگیرید.
بعد از پیدا کردن و انتخاب وکیل خود، بسته به روش آن وکیل، میتوانید حضورا یا از طریق تماس تلفنی با وکیل و مشاور حقوقی خود مشورت داشته باشید. در صورت تمایل به مشاوره حقوقی با وکلای دفتر وکالت دادگران، میتوانید در روزها و ساعات کاری با دفتر وکالت ما تماس بگیرید.
فقط در واتس آپ و صرفا در ساعات متعارف شبانه روز و البته در صورت داشتن سوالات کوتاه و مختصر. در صورتی که مشاوره شما مفصل است، حتما باید وقت مشاوره حضوری یا تلفنی بگیرید.
متن این مقاله و مطلب را مطالعه کنید، تلاش شده که روشهای منطقی و کابردی جهت انتخاب موفق یک وکیل دادگستری خوب، به مخاطب ارایه شود و نیز ضرورت مشاوره با یک وکیل در جهت مدیریت و کنترل بحرانهای حقوقی.
اشتراک گذاری
نظرات

ﺳﻪشنبه, 05 مرداد,1400

سحر مرادي

گرفتن مهریه و شرط ضمن عقد
پرسیده شده
۲۷ دقیقه پیش
سلام با مردی که همسرش فوت کرده و ۲۵ سال ازم بزرگتره ازدواج کردم و شرط ضمن عقد هم این بود که بعد از خرید آپارتمان تا پنج سال آینده به مبلغ تقریبی یک میلیارد تومان سه دانگ آن را به نامم کند الان چهار سال گذشته و وارد پنج سال شدیم چکار سال جایی را رهن کرد و بهانه آورد الان پول نیست یا خونه فروش نزفته در صورتیکه قرار نبرد من تو خونه مستاجری برم و وضع مالی خوبی دارد خونه که واقع در شهرک غرب بود به فروش رفت و بازیرکی بیشتر پول را به فرزندانش داد و آپارتمانی که خریدیم و باید طبق شرط سه دانگ آنرا به نام من کند را با زیرکی و بدون اطلاع من داره صلح عمری اجرا میکند که به من هیچی نررسد الان مهرم را اجرا گذاشتم اما تنها چیزی که من خبر دارم همین آپارتمان و چند تا حساب بانکی دارم آیا این آپارتمان را میتوانم توقیف کنم برای شرط ضمن هقدم قبل از اینکه صلح نامه کامل شود ؟ یا برای مهریه ام آیا توقیف میکنند چون مستثنات دین ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید مخصوصا برای گرفتن سه دانگ شرط ضمن عقدم ممنون

ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

رزرو وقت مشاوره حقوقی با وکیل

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از دفتر وکیل مسعود محمدی و دفتر وکالت دادگران حامی و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.