چگونه می توانم به حکم نفقه صادره از شورای حل اختلاف اعتراض نمایم ؟
همسرمن منزل و زندگی را در مورخه 97/11/15 ترک گفته،و در تاریخ 97/12/4 دادخواستی تنظیم نموده است در مورد طلاق به درخواست زوجه که درآن دادخواست،کتبا ذکرشده خودمنزل را ترک گفته وقصد ادامه زندگی بامن را ندارد و در تاریخ 98/6/6 نیز درجلسه دادگاه طلاق در حضور قاضی اشعار کرده که خود زندگی راترک کرده و به هیچ وجه بامن ادامه زندگی نخواهد داد که درصورت جلسه دادگاه نیز ثبت شده است،که به رای دادنامه طلاق به رد دعوی زوجه به دلیل عدم عذرموجه به ترک زندگی انجامید،پس از تعیین داورها نیز این مطالب را در حضور آنها تکرار کرد که مکتوب میباشد و سازش صورت نگرفت،در مورخه 98/10/25 جهیزیه خودرا نیز از طریق شورای حل اختلاف تحویل گرفته که درآن جلسه نیز ترک زندگی توسط خودرا تکرار کرده اما به یکباره در تاریخ 99/5/22 از طریق شورای حل اختلاف درخواست نفقه و مدعی میشود من ایشان را از منزل اخراج کرده ام با اینکه بنده در جلسه شورا شرکت داشته و لایحه تقدیم کرده ام شورامرا بدلیل غیبت درجلسه و همینطور عدم ارایه لایحه، غیابی محکوم به پرداخت حدود20میلین تومان نفقه گذشته از روزی که زوجه منزل را ترک کرده دال بر اینکه بنده زوجه را اخراج نموده ام !!! ضمنا در مورخه 99/6/1 اظهارنامه رسمی عدم تمکین و همینطور دادخواست عدم تمکین به زوجه ابلاغ شده است و اینجانب مجبور به واخواهی و هزینه دادرسی و درصد نفقه شده ام، اما در روز جلسه واخواهی شورا(99/12/9) گویی انگار به مدارک من توجه ای نمیشود در عرض چند دقیقه جلسه وپس از آن یکروزه رای گذشته شورا دوباره تایید شده و به من ابلاغ گردیده است با اینکه در دادگاه عمومی مدارک من مبنی بر ترک زندگی از روز اول مستند درپرونده میباشد،با ذکر شماره و ارایه کپی برخی از مدارک و حتی اینجانب داورها را بعنوان شاهد به شورا معرفی کرده ام اما گویا اعضای شورای حل اختلاف اصلا توجه ای به این مطالب و مدارک ندارند! الان قصد تجدید نظر خواهی دارم و همینطور شکایت از شورا آیا دوباره از من هزینه دادرسی و همینطور درصد مبلغ نفقه محکوم شده که یکبار به شورا پرداخت کرده ام میشوم؟به کجا شکایت کنم؟
امتیاز:

|
تعداد بازدید: 16373
پاسخ - نحوه اعتراض به رای نفقه صادره از شورای حل اختلاف
- میتوانید به رای صادره توسط شورای حل اختلاف اعتراض نمایید.
- ماده 27 قانون شورای حل اختلاف بیان میدارد: تمام آرای صادره موضوع ماده (۹) این قانون ظرف مدت بیستروز از تاریخ ابلاغ، قابل تجدیدنظرخواهی میباشد. مرجع تجدیدنظر از آرای قاضی شورا، حسب مورد دادگاه عمومیحقوقی یا کیفری دو همان حوزه قضائی میباشد. چنانچه مرجع تجدیدنظر آرای صادره را نقض نماید، راساً مبادرت به صدور رای میکند. این رای، قطعی است و اگر رسیدگی به موضوع در صلاحیت مرجع دیگری باشد، پرونده را به مرجع صالح ارسال میکند.
تبصره ۱- گزارش اصلاحی شورا قابل اعتراض نمیباشد و قطعی است.
تبصره ۲- هرگاه رای مرجع تجدیدنظر در مقام رد صلاحیت شورا باشد رسیدگی ماهوی انجام و رای اخیر بهعنوان رای شعبه بدوی تلقی و حسب مورد مطابق مقررات آیین دادرسی مدنی و کیفری قابل تجدیدنظر است.
تبصره ۳- هزینه دادرسی رسیدگی در مراحل تجدیدنظرخواهی حسب مورد براساس هزینه دادرسی طرح دعوی در آن مرجع است.
- بنابراین برای تجدید نظرخواهی از رای شورا دادخواست خود را باید به دادگاه خانواده تقدیم نمایید. زیرا به موجب ماده 4 قانون حمایت خانواده رسیدگی به دعوی نفقه در صلاحیت دادگاه خانواده میباشد.
- به موجب تبصره 3 ماده27 قانون شورای حل اختلاف نیز موظف به پرداخت هزینه دادرسی میباشید.
- به جز مبلغ هزینه دادرسی هزینه دیگری از شما مطالبه نخواهد شد.