X

 رای دادگاه در مورد اذن و اجازه ازدواج

رای دادگاه در مورد اذن و اجازه ازدواج

مطابق قانون مدنی و شریعت اسلام ازدواج دائم دختر دوشیزه منوط به اذن پدر است و در فرض نبودن پدر با جد پدری. در صورتیکه پدر بدون عذر موجه از اعطای اذن خودداری نماید دختر می تواند با مراجعه به دادگاه خانواده و تقدیم دادخواست اذن در ازدواج و اثبات صلاحیت داشتن و به اصطلاح کفو بودن فردی که میخواهد با اون ازدواج کند میتواند از دادگاه اذن در ازدواج بگیرد و دیگر مخالفت پدر مانع نیست.

  |  
بازدید: 20989
  |  
امتیاز: Article Rating

 

دادخواست اذن در ازدواج دختر دوشیزه

پرونده کلاسه : ...............         شعبه : 237 دادگاه خانواده دادگاه خانواده تهران                  دادنامه شماره : ..........

خواهان : خانم ب.م.   به نشانی تهران .................................................
خوانده :  آقای م.م.    به نشانی مجهول المکان

خواسته : اذن در ازدواج

وکیل یا نماینده قانونی : مسعود محمدی وکیل پایه یک دادگستری

 

گردشکار- خواهان دادخواستی به خواسته فوق به طرفیت خوانده بالا تقدیم داشته که پس از ارجاع به این شعبه و ثبت به کلاسه فوق و جری تشریفات قانونی در وقت فوق العاده/مقرر دادگاه به تصدی امضاءکننده زیر تشکیل است و با توجه به محتویات پرونده ختم رسیدگی را اعلام و به شرح زیر مبادرت به صدور رای می نماید.

 

 

رای دادگاه - اذن در ازدواج

در خصوص دادخواست دوشیزه ب.م. فرزند م.م. به طرفیت آقای م.م. فرزند عیسی که خوانده ولی قهری خواهان می باشد به خواسته اجازه ازدواج و ثبت رسمی آن بدون تحصیل اجازه خوانده با عنایت به جامع محتویات پرونده نظر به اینکه خواهان اظهار می دارد آقای د.ا. فرزند مجید دارای شماره شناسنامه ...... متولد ....... شاغل در داروسازی را به عنوان نامزد خود معرفی نموده که ماهیانه به طور متوسط دارای5/000/000 تومان درآمد می باشد و برای وصلت منظور تعداد 650 عدد سکه تمام بهار آزادی به عنوان مهریه توافق شده است دادگاه با تحقیق از مطلعین و شهود و مصاحبه با طرفین آنها را هم کفو هم و خواهان را بالغه و رشیده می داند لذا به استناد ماده 1043 قانون مدنی و با توجه به مساله دوم ذیل عنوان فصل فی اولیاء العقد از کتاب تحریر الوسیله به خواهان اجازه می دهد بدون تحصیل اذن ولی قهری خود نسبت به ازدواج با شخص مشارالیه با مهریه مورد توافق اقدام نماید ضمنا بنا به توافق طرفین اجازه ازدواج موکول به پذیرش شرایط مندرج در نکاح نامه های رسمی توسط نامزد موردنظر در ضمن عقد نکاح و در اجرای ماده 1119 قانون مدنی و ثبت ان در نکاحنامه رسمی مربوطه می باشد دفاتر رسمی ثبت ازدواج مکلف به ثبت واقعه نکاح یادشده پس از وقوع آن و درج شرایط پس از اشتراط آن می باشد این رای غیابی و ظرف مدت 20 روز پس از ابلاغ قابل واخواهی در این دادگاه و سپس قابل اعتراض و رسیدگی در دادگاه محترم تجدیدنظر استان تهران می باشد.

رییس شعبه 237 دادگاه خانواده یک تهران

 

 

مطالب مرتبط با اذن و اجازه ازدواج  :

1- فهرست دعاوی خانواده - وکیل خانوادگی

2- قانون حاکم بر روابط زوجین اتباع خارجی

3- شروط عقد نامه ازدواج، شروط ضمن عقد نکاح

4- ازدواج، طلاق، رجوع ایرانیان مقیم خارج از کشور

5- چگونه یک وکیل خوب برای طلاق و خانواده پیدا کنم؟

 

ایجاد شده توسط مسعود محمدی، وکیل پایه یک دادگستری
2.55 از 5 (29 امتیاز)
اشتراک گذاری
نظرات

ﺳﻪشنبه, 10 اسفند,1400

فائزه

سلام برای گرفتن نامه اذن در ازدواج چند بار باید دادگاه رفت

ﺳﻪشنبه, 01 تیر,1400

مهلا

باسلام من دختر 21 ساله هستم و یک ساله با مردی 28ساله دوستی دارم و ایشون یکبار ازدواج کردن و هنوز طلاق نگرفتنسه ساله همسرشون از خونه رفته و در شروف طلاق هستن ایا دادگاه برم برای اجازه ازدواج حضور ایشون لازمه هزینه چقدر لازمه ومدت زمان صادر شدن رای چقدر است؟

ﺳﻪشنبه, 07 بهمن,1399

عطیه

سلام وقتتون بخیر برای اذن ازدواج وقتی رای صادر شد چه مدت برای اعتراض وقت میدن؟

ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

رزرو وقت مشاوره حقوقی با وکیل

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از دفتر وکیل مسعود محمدی و دفتر وکالت دادگران حامی و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.