X

 ضرورت داشتن اطلاعات حقوقی توسط افراد جامعه و مشاوره با وکیل

ضرورت داشتن اطلاعات حقوقی توسط افراد جامعه و مشاوره با وکیل

تجربه و تخصص یک وکیل زبده در حرفه خود موجبی است جهت بهره مندی از کمک و مشاوره با وکیل او در خصوص مسائل حقوقی. با این حال داشتن درک ابتدایی از قوانین و آشنایی با مسائل حقوقی توسط افراد عادی جامعه خالی از لطف نبوده و از جهات مختلف می تواند کمک کننده باشد.

 

  |  
بازدید: 2917
  |  
امتیاز: Article Rating

مشورت با وکیل

 

ضرروت داشتن اطلاعات حقوقی توسط افراد عادی جامعه

اصلی ترین علت داشتن اطلاعات حقوقی توسط افراد عادی آشنایی با حق و حقوقشان پیش از بوجود آمدن یک درگیری قضایی و حقوقی می باشد که این امر خود منجر به صرفه جویی در وقت و هزینه ی افراد می گردد.
دلیل دیگر این است که کمتر شخصی وجود دارد که دچار کشمکش حقوقی در زندگی خود نگردیده باشد. در این شرایط، هر حرف، نوشته یا امضا که از حساسیت بیشماری برخوردار است می تواند در صورت اشتباه بودن ضرر جبران ناپذیری را به حقوق افراد وارد سازد. به همین خاطر بهتر است افراد در حد عمومی اطلاعات اولیه ای در خصوص مسائل حقوقی داشته باشند تا در شرایط حساس بتوانند نسبت به منافع خود هشیارتر عمل نمایند.
نکته ی دیگر این است که هنگامی که شخص اطلاعاتی در مسائل حقوقی حداقل در زمینه ی مشکل خود داشته باشد، می تواند آن را معیاری جهت بررسی میزان سلطه و تخصص مشاوره ی حقوقی قرار داده و نسبت به علم شخصی متخصصی که او را راهنمایی می کند آگاه گردد. البته این مسئله در صورتی است که اطلاعات فرد عادی صحیح بوده و از روش های درست بدست آمده باشد.

 

روش های کسب اطلاعات حقوقی توسط افراد عادی

بطور کلی راه های کسب اطلاعات حقوقی همانند کسب اطلاعات در سایر زمینه ها می باشد که عبارتند از:
1- مطالعه ی کتب حقوقی
2- مطالعه و بررسی متن قوانین و مقررات
3- جستجو مطالب حقوقی در اینترنت 
4- دنبال کردن وبسایت یا صفحات شخصی که حاوی اطلاعات حقوقی هستند
 با این وجود، روش های نامبرده علاوه بر اینکه وقتگیر می باشند، با توجه به وسعت حوزه های حقوقی و حجم زیاد مطالب در هر موضوع حقوقی، بهره مندی از مشاوره ی حقوقی یکی از آسان ترین و پرسرعت ترین راه ها بشمار می آید. همچنین این روش کاملا تخصصی و در حوزه ای که شخص خواهان کسب اطلاعات در آن است بوده و یک مشاور ماهر می تواند دیدی جامع و کامل در اختیار فرد قرار دهد.

 

راه های مشاوره و ارتباط با وکیل دادگستری جهت کسب اطلاعات حقوقی

موسسات حقوقی و دفاتر وکالت با ایجاد صفحات مجازی و وبسایت های حقوقی مختلف اقدام به ارائه خدماتی نظیر پست‌ها و مطالب حقوقی، مشاوره حقوقی آنلاین و … می ‌نمایند  که با مراجعه به این صفحات و مطالعه ی برخی مطالب حقوقی می توان از میزان دانش حقوقی و تسلط مشاور و مشاوران یک موسسه حقوقی اطلاع کسب نمود.

سپس می توان با خود مشاور یا وکیل در خصوص مشکل حقوقی پش آمده صحبت نمود و از تخصص او دیدی جامع بدست آورد و با اطمینان بیشتری دست به انتخاب زد.
روش دیگر مراجعه حضوری به دفتر وکلا و اخذ راهنمایی از آن هاست که زمانگیر می باشد. بنابراین بهتر است ابتدا از طریقی که بیان شد بصورت غیرحضوری نسبت به دانش او اطلاعات کسب نمود و سپس جهت دریافت راهنمایی بیشتر حضورا به دفتر او مراجعه کرد.
 

معرفی مرکز توانمندسازی و  پاسخگویی قوه قضاییه

مرکز پاسخگویی، توانمند سازی و خدمات الکترونیک قوه قضاییه با هدف ارائه خدمات حقوقی به افراد عادی تشکیل گردیده و شهروندان می توانند با شماره گیری تلفن گویا 129 از خدمات این مرکز بهره مند گردند.
هنگام تماس با این مرکز، از شما خواسته می شود تا عدد مورد نظر خود را جهت دریافت هریک از خدمات زیر وارد نمایید:
• جهت دریافت مشاوره حقوقی از مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده عدد 1
• محاسبه ی مهریه عدد 2
• آشنایی با مطالب حقوقی عدد 3
• ارتباط با دفتر ارتباطات مردمی قوه قضاییه عدد 4
 

جهت ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری کلیک کنید  - 88019243

ایجاد شده توسط مسعود محمدی، وکیل پایه یک دادگستری
2.09 از 5 (23 امتیاز)
اشتراک گذاری
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

رزرو وقت مشاوره حقوقی با وکیل

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از دفتر وکیل مسعود محمدی و دفتر وکالت دادگران حامی و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.